WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, December 28, 2008

WEBSITE BATCH!!

Batch of 46 (2002-2006) kini telah mempunyai website sendiri. Usaha ini digerakkan oleh Saudara Arham Fawwaz dan Saudara Ikhwan Nasir. Saya melihat keadaan ini sebagai satu usaha yang cukup positif kerana melalui website ini mereka dapat berhubung walaupun masing-masing terpisah jauh. Selain itu segala aktiviti terkini ahli batch dapat diwar-warkan melalui website ini. Dalam perkembangan kepesatan teknologi maklumat hari ini, segalanya tampak mudah.Yang jauh dapat didekatkan, yang dekat dapat dimesrakan. Semasa mengunjungi website ini, barulah saya menyedari bekas-bekas penuntut saya sudah ramai yang berada di oversea. Mereka boleh dihubungi melalalui www.starian026.com atau link terus melalui link saya. Pada hemat saya, keperluan untuk mewujudkan website ini perlu disebarluaskan kepada batch-batch lain yang telah meninggalkan alma mater ini. Ketua batch atau ketua umum perlulah menggerakkan rakan-rakan yang mempunyai kelapangan dan kemahiran dalam membina laman web untuk membangunkan website batch masing-masing. Namun, ianya memerlukan komitmen dan juga pengorbanan masa kerana apa yang lebih penting ialah bagaimana untuk 'maintain' kan website ini agar tidak seperti hangat-hangat tahi ayam.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

0 GENTA RASA:

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget