WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, January 10, 2009

FUTSAL PENGAWAS


Lembaga Pengawas melalui Biro Kepimpinan dan Bina Insan telah mengadakan perlawanan futsal antara pengawas pada 10 Januari 2008 bertempat di Gelanggang Tenis STAR. Kejohanan ini telah disertai oleh semua pengawas STAR. Objektif utama diadakan pertandingan ini adalah untuk membina semangat sepasukan ataupun teamwork Lembaga Pengawas pada tahun ini. Pada hemat saya program yang diadakan sedikit sebanyak berjaya mewujudkan kemesraan dan perasaan saling hormat-menghormati dalam kalangan pengawas STAR. Segalanya tampak meriah dan penuh dengan semangat kekeluargaan. Kerjasama sepasukan amat penting bagi memastikan kelangsungan Lembaga ini dalam memberi perkhidmatan yang terbaik kepada sekolah. Keadaan ini amat berbeza berbanding dengan tahun-tahun sebelumnya apabila pengawas dilihat sukar untuk bergerak dalam satu pasukan yang kuat. Syabas dan teruskan semangat ini.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

0 GENTA RASA:

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget