WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, January 31, 2009

PERINTIS 51st EDITION!!

To all STARIAN....For the past week we have been here, we have finally reached the peak of completing the 51st PERINTIS. Thanks to almighty Allah for giving me and my crew the patience to complete the magazine. Special thanks to PERINTIS 2008 Editorial Board for sacrifice our time to finish the annual magazine. Without all of you guys, this magazine would not have materialized.I hope that everyone will enjoy reading this magazine.
p/s..ok ka BI saya?? tunggang langgang grammar.tq aiman, hasif, alif, azmeer, arinn, syaidy, afzal, hafiz, izzat, akram, zaidy n nazrin..also miss chan, miss fazlin, mdm aziran n mdam mas su..


cover perintis 2008

back cover

crew Perintis 2008


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

12 GENTA RASA:

aiman said...

at last.it's published(:

imanshah said...

orang call xangkat...adoya penyepak kang

x'emriust said...

gambar tie jer kt buku tuh?? gambar bedspread, ke cadar ker dok letok? huhu...

fikri FAUZI said...

smarttt..
color putih seyhh..
putih suci..
cikgu..
saye nak 1 buleh..????

imanshah said...

mr rahmat..ok nanti nak bagi camner??

fakhruddin said...

err for me, the cover is damn nice
but the tie make it a bit grotesque
better without the tie, i think
anyway congratulations!
i like it very much

eh saya pun nak jugak
takkan eki je kot huhu
takpe2 sy bayar
cash! haha =p

p/s: kirim salam pada hasif. cakap kat dia, sorry la lama tak contact sebab busy. tanya dia, bila nak jumpa sy? =)

imanshah said...

wah din main jambu ngan hasif yerk?? adoya

fikri FAUZI said...

nanti bulan 5 saye datang skewll..
insyallahh

fakhruddin said...

err mana ada main jambu
dia kan junior white
tu je huhu
"yg tua dihormati, yg muda disayangi"
;p

adi said...

pergh smart!! seriously!!
huhu
hopefully content kat dalam die pon best
almaklumlah.
sebelum2 ni....
ade gambar2 kelas form 5 ni takde colour..
pastu ade sesetengah pic kelab/persatuan yang kelakar giler. contoh : ade satu gambar tu, gambar pkbm tapi gambar farid bue f508 tu ngan atip tgah makan kalau tak silap
adoiyai....
pic tu kat perintis07..

ni bukan nak complaint ke pe tapi harap2 perintis pasni kulati die terjage dari mase ke mase..
huhu

tapi bukan senang nak buat peintis ni kan..

jase2 cikgu n team2 perintis yang bertungkus lumus buat perintis ni sentiase dihargai...

anidaanuar said...

terima kasih cikgu sudi ziarah blog saya.tengok majalah ni saya teringat dengan krew majalah sekolah saya tahun 1993.itu lah kali pertama majalah sekolah saya wujud dan saya dengan cikgu serta krew lain yang berusaha hingga berjaya majalah tu terbit.teringat pulaj nostalgia lama...mcm nak gi sekolah je balik

faris.a said...

smart gler cover perintis!

cmni r!

nk stuuu!!!

hehe

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget