WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, February 8, 2009

SUKANTARA BERMULA

Saat yang dinanti-nanti oleh seluruh warga STAR, iaitu Kejohanan Sukan Tahunan -53 kini bermula. Tanggal 28 Februari 2009 telah dipilih untuk melangsungkan kejohanan tahunan ini. Sebelum tiba ke hari yang dinantikan, maka telah berlangsung acara sukantara yang melibatkan acara 100 M, 400 M, 1500 M, lompat jauh dan lontar peluru. Bermula dari bulan Januari lagi semua pelajar telah berusaha bersungguh-sungguh untuk memenangkan rumah masing-masing. Melalui sukantara lah setiap ahli rumah dapat menyumbangkan mata, sekurang-kurangnya 5 mata bagi 5 acara untuk rumah masing-masing. Selamat berjuang kepada semua STARIAN.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

6 GENTA RASA:

fikri FAUZI said...

wah..ade cikgu baru la..yang specky tu..kiri sekali..xP
hope rumah hijau akan sukses selalooo

fakhruddin said...

wahaha
terkenang zaman dahulu kala
hahha

udin to eki:
no way! white ah menang =p

imanshah said...

adoya,, dun porget..RED ROMEO ada..haha

fakhruddin said...

no no no
red romeo?
wahaha macam jiwang je?...
macam mana nak menang? x]
nanti cg post rumah mana dapat poin paling tinggi ye huhu

adi said...

muke cikgu baru tu time mule2 tengok kat skrin ni ha macam muke cikgu syarifah
ingat die masuk balik
huhu

anyway,hopefully house green akan sukses2 kat sumer event termasuk la khemah ngan kawad

AHMAD SAYUTI JAMAL ABIDI said...

RED YG AKAN MENANG~ go2!! red romana...
melangkah gagah ke hadapan bermotokan MERAH MENAWAN HATIKU~ theme kawat 2007 =D

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget