WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, March 1, 2009

KEJOHANAN OLAHRAGA TAHUNAN KE - 53

Buat kesekian kalinya, WHITE terus mendominasi tahta juara Kejohanan Olahraga Tahunan (KOT) STAR kali ke- 53. Untuk rekod WHITE berjaya mencatat kejayaan hatrik bermula tahun 2007-2009. Tahniah diucapkan kepada semua putera2 WHITE dibawah pimpinan Puan Abidah binti Sarajul Haq dan Saudara Ahmad Rijaluddin bin Halmi Shari selaku house captain. KOT ke-53 dimulakan dengan perbarisan oleh kontijen-kontijen rumah yang diketuai oleh house captain masing-masing. Perbarisan ini diiringi oleh pasukan pancaragam STAR. Seterusnya majlis perasmian yang disempuarnakan oleh Timbalan Pegawai Pelajaran Daerah Kinta Utara. KOT ke-53 telah berlangsung dengan begitu meriah dan berakhir kira-kira jam 1.00 petang. Berikut keputusan penuh KOT ke- 53 Sekolah Tuanku Abdul Rahman Ipoh.

Juara Keseluruhan: White
Naib Juara : Red
Tempat ke-3 : Black
Olahragawan : Hafizi Ismail (White)
Johan Individu Kelas A :Hafizi Ismail (White)
Johan Individu Kelas B : Muhammad Zaunul Hakin (Black)
Johan Individu Kelas C : Afif Izzat Syazwan (Black)
Johan Perbarisan : Yellow
Johan Hiasan Khemah : Black
Johan Sukantara : White



Kontigen Black

Kontijen RED dan maskot


Peserta 100 meter akhir kelas C

Tetamu kehormat diperkenalkan kepada kontijen GREEN


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

9 GENTA RASA:

fikri FAUZI said...

dimanakah rumah hijau..

imanshah said...

hijau malap..huhu

ninja berbasikal said...

gmbar kemah xde ckgu?

imanshah said...

akan di post kemudian..entry baru pasal khemah

adi said...

grenn...adoiyai..hoho

fakhruddin said...

wah white memang bagus la. dah agak menang jugak tahun ni haha =p
mana gambar house lain time marching?

ZaCkG fRiDzHa said...

white menang lagi!!! three years in a row!!!

mR SyamEL said...

di mana RED?
ades.....

rais said...

bagus white..
time zaman aku dulu sekali jer jadi champion - 1996 (F2)..pastu kempunan jer..
so fokus kat khemah dan kawad..untung2 dpt hamper..haha..

harap blog ni akan update pasal MSSPK plak lepas ni..

-White 1999-

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget