WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, May 8, 2009

SURAT SEORANG IBU

Klip video ini aku amek dari blog xstudent aku...banyak pengajaran dari klip ini...memang betul kadang2 bila dah di alam kerjaya  kita selalu lupa orang tua kat kampung...


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

10 GENTA RASA:

fikri FAUZI said...

oo.
video ni.
sdeyh giler kot.
dah tgk da.

- abdul hadi abdul muti - said...

adeyh...
tak leh nak bukak video ni..
internet slow...
aaaaahhhhh(bunyi macam budak star down kalau dengar announcement dapat duit claim lambat)
huhu

apik said...

;(

AloBoy said...

cikgu imanshah
mcm mana nak amek video ni dan letak dlm blog
ajor aku...

cahaya bulan said...

slamat hari ibu..:)

cahaya bulan said...

selamat hari ibu..:)

imanshah said...

aloboy..
huhu kena bagi pisang setandan ni nak blaja...
aku save you tube ni dalam program save2pic..pastu buat macam biasa la...download video kat create post..huhu

Atan said...

anak selalu lupa ibu
ibu tak pernah lupa anak

irbika said...

aduh hai, sedih giler... bila bayangkan kita yang berada kat tempat adik dan alaong yang dah tak dapat nak patah balik untuk membahagiakan mak nya!

mrs sillymui said...

seriously amat sedeyh...hukhuk!

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget