WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, July 19, 2009

BANYAK NYER SOALAN...


Huh, ni merupakan jawapan TAG dari sahabat blogger NUR..lama juga nak jawab nih, aku ni bukan suka sangat bab-bab mengetag ni..

Bekas kekasih saya adalah :

** Ada kekasih ker?? tak berbekas kot**

Saya sedang mendengar :
** lagu2 asli menerusi pertandingan Bintang Asli kat TV 2..haha budaya bangsa dipertahankan nih!!!

Mungkin saya patut :
** Fikirkan bagaimana cara untuk kurangkan berat badan lagi..dah naik satu kg ni

Saya suka :

** SMS..sehari seratus saya SMS


Sahabat-sahabat baik saya :
** Kak Chik, Eda, Izaheri, Zulkarnain, Zaidi n also my beloved student..Saya geng ngan budak2 sekolah gak..


Saya tak faham :
** Kenapa budak2 zaman sekarang semakin kurang ajar..Cg tak cukup ajar kowt..

Saya kehilangan :
** HP SE K600i ngan duit 500 masa tidur..Ada pencuri masuk, dah kejar tapi tak dapat. Takder rezeki kowt.

Ramai yang kata :
** Saya ni sampai bila nak membujang?? Umo da 29..haish

Makna nama saya :
** Hehe..nama sebenar lain lorgh..Imanshah nama komersil,,tapi dah dekat2

Cinta itu adalah :
** Anugerah..Moga Aku mencintai-Mu ya Allah lebih dari segala-galanya

Di suatu tempat, seseorang sedang :
** Tekan remote gate untuk orang kuar masuk (pak guard sekolah saya)

Saya akan cuba :
** Menjadi muslim dan mukmin sejati..haha nak jadi ayah jugak nih, masalahnya calon ibu takder lagi


Ayat SELAMANYA membawa maksud :
** Till the end..


Telefon bimbit saya :
** SE Kokak harga RM 100 coz yang mahal dah kena bagi sedekah kat pencurik


Bila saya terjaga dari tidur :
** Tutup jam loceng, bangun kumur dan minum air kumur..bagus nih untuk kesihatan..

Saya paling meluat bila :
** Meluat ke?? ntah happy jerk ngan semua orang dan benda...Tak elok meluat2 ni

Pesta/Parti adalah :
** Tempat saling bertemu..parti Hari jadi pun ok hapa..tak semestinya parti yang ada nyanyi2, pastu mabuk-mabuk..nauzubillah

Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah :
** Orang Utan..masa pegi Sarawak

Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
** Saya suka masa kat Universiti..


Hari ini :
** Saya pg TESCO, beli barang sket..pastu tengah hari sampai petang tengok VCD,,huhu 4 sekaligus

Malam ini saya akan :
** Tidur awal kot, coz tabiat saya bangun kul 5, n then pg jogging depan umah around 15 minutes, baru mandi n solat

Esok saya akan :
** Sekolah lah..Perak mana ada cuti Israk Mikraj

Saya betul-betul inginkan :
** Kebahagiaan, kejayaan dunia dan akhirat


Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini :
** Saya tengok ada jerawat kat hujung kening..Huhu apa lagi picit lah

Pusat Membeli belah atau arked permainan :
** Mana2 je lah..kalau kat ipoh nih Jusco lah tempat lepak..


Makanan barat atau Jepun :
** Barat,,Pizza or spegheti

Bilik yang terang atau gelap :
** Gelap la..baru sunyi skit, kalo terang2 nih tak besh


Makanan Segera adalah :
** Tak baik untuk kesehatan..huhu tapi slalu jerk aku balun maggi


Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang :
** Berubah lah Syahmi..cg bukan benci kamu, tapi cg sayang kamu lah cg marah, cg rotan kamu..baru je tadi student aku jumpa mintak mahap coz aku tangkap dia beli rokok..


Siapa yang anda mahu TAG?
** Semua pengunjung Blog HOK SENGOTI...Since 1980!!



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

9 GENTA RASA:

NuR said...

bagusnya cikgu...
jwab jap je.
hehe...

terima kasih jwb soklan keje skolah tu..

=)

flip said...

salam iarah =)

iqbalsyarie said...

Nanti nak kawin nanti jgn lupa jemput sy ye cikgu.hehehehehehe

Aisya Humaira said...

Assalamu'alaikum WBT... memandangkan saya salah seorang pengunjung blog cikgu, dengan berat hati saya tak kesah dingetag. Walau pun, saya bukan jenis 'cakna' bab-bab ngetag ni.

Dengan rela hati tanpa was-was, saya ingin mengopy segala bentuk jawapan cikgu. Baik titik, koma atau sebarang aksara berkaitan.

Ketelanjuran yang disengajakan ini, dengan jujur hati, saya mohon kemaafan. Life is easy... copy and paste bersebab. Tengah ngadap kerja-kerja sambilan di Pusat Sumber Sekolah sambil menulis lesson plan untuk esok.

Heh... yeke ni???~

imanshah said...

aisya..wah mudah ni kerja..kalau anak murid copy kerja kawan mesti dh kena marah..haha

flip : tq atas kunjungan saudara/i

iqbal : insyaAllah

Tukang cerita said...

Salam...
sudah link cekgu juga...
:)

Cikgu Chun said...

Jawapan yg baik... boleh copy tak?? copy lg... kih kih kih..

Cikgu Chun said...

Jawapan yang bagus!. Boleh copy tak? copy lg.. kih kih kih...

imanshah said...

Cikgu Chun pun nak copy..wokeh sila2

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget