WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, May 1, 2010

MAJLIS MAKAN MALAM YAYASAN TUN HAMDAN25 April 2010 bertempat di Dewan Jubli, Kelab Golf Di Raja Perak telah berlangsung majlis Makan Malam Yayasan Tun Hamdan 2010. Majlis makan malam ini merupakan salah satu aktiviti yang dianjurkan oleh Yayasan Tun Hamdan yang diketuai oleh pengerusinya Y.B Dato' Dr Awang Adek Hussin. Objektif utama majlis makan malam ini diadakan adalah untuk menghargai jasa guru-guru cemerlang yang telah berkhidmat dengan penuh dedikasi di STAR, SMK Clifford dan SMK Idris Shah, Parit.

Tetamu kehormat pada malam tersebut adalah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Sultan Azlan Muhibbudin Shah, Sultan Perak dan Duli Yang Maha Mulia Raja Permaisuri Perak, Tuanku Bainun. Selain itu juga majlis turut diserikan dengan keberangkatan DYAM Raja Di Hilir Perak, Raja Jaafar serta DYAM Raja Puan Muda Perak, Raja Mahani. Turut hadir adalah balu kepada Allahyarham Tun hamdan, iaitu Yang Berbahagia Toh Puan Hajah Zainab binti Baharudin serta ahli keluarga Allahyarham Tun Hamdan. Manakala kerajaan negeri Perak diwakili oleh Y.A.B Dato' Dr Zambry bin Abd Kadir, Menteri Besar Perak Darul Ridzuan.

Antara penerima anugerah terdiri daripada Encik Ramli bin Shaari dan Encik Soh Kai Jan (bekas guru SMK Clifford), Tuan Haji Abdullah Haji Rais dan Encik Kartar Sing A/L Udham Sing (bekas guru Iskandar Shah) serta Encik Lau Hutt Yee, Encik Kok Kee Chai dan Encik Tan Teong Leong (bekas guru STAR). Pada majlis tersebut juga, Seri Paduka sultan perak telah diraikan sempena dengan ulangtahun keputeraan baginda.

Semoga dengan adanya majlis seumpama ini, Yayasan Tun Hamdan akan terus memainkan peranan yang signifikan dalam menyambung denyut nadi perjuangan Allahyarham Tun Hamdan dalam dunia pendidikan khusunya!!

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

1 GENTA RASA:

xiiinam said...

Dah berapa kali ulang alik kat sini, baru jumpa kat mana nak klik komen....kecik bebenor...ha..ha...Oh....Sultan ku...
Nampak gering Paduka Seri tu....

Kerana baginda ckLah berusaha masuk UM dulu,supaya gambar konvo ckLah bersama baginda....

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget