WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, May 8, 2010

PERLAWANAN PERSAHABATAN STAR-THAILANDSalam buat semua. Al-hamdulillah pasukan hoki di bawah bimbingan saya semakin mengorak langkah sederap ke hadapan. Sebagaimana yang telah saya nyatakan, tahun 2010 merupakan tahun untuk memulakan apa yang saya lihat hampir terkubur. Walaupun tiada kejuaraan besar yang diraih, namun sebagaimana bayi yang baru belajar bertatih saya cuba untuk membawa pasukan ini sebaik mungkin.

Baru-baru ini, saya telah mengatur satu perlawanan persahabatan antarabangsa yang pertama buat pasukan ini. Pada 30 April lepas perlawanan persahabatan telah diatur dengan Nongka High School, Pittaya, Bangkok yang dalam rangka mengadakan perlawanan persahabatan dengan sekolah-sekolah di Malaysia. Perlawanan telah diadakan di Padang Hoki KISDAR, Kuala Kangsar, Perak, melibatkan pasukan bawah 16 tahun, sebagai persiapan menghadapi Kejohanan Hoki SBP Kebangsaan.

Alhamdulillah, walau agak kurang bernasib baik apabila kami tewas 3-4, namun semangat juang yang dipamerkan oleh para pemain amat mengagumkan walau satu ketika mendahului 3-1. Apapun tahniah buat semua pemain. Saya berharap untuk mengadakan lebih banyak perlawanan persahabatan buat pasukan yang baru bertatih ini.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

2 GENTA RASA:

Frodo Baggins said...

>>___<<


seronok tengok
ingat zaman2 blaja dulu.
phewwwwww

iqbalsyarie said...

hebatnya~!

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget