WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, July 31, 2010

LAWATAN KERJA PUAN ASHAH BINTI SAMAH
Pada 24 Julai 2010, Pengarah Bahagian Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Kluster (BSBPSK) telah mengadakan lawatan kerja ke STAR.Ketibaan Yang Berusaha Puan Ashah binti Samah diiringi tuan pengetua disambut oleh guru-guru kanan dan warden. Secara kebetulan sewaktu lawatan diadakan para pelajar dan guru tiada di sekolah kerana berkampung di Stadium Hoki Perak sempena Kejohanan Hoki SBP 2010.


Pengarah telah dibawa melawat sekitar sekolah iaitu bangunan akademik, dewan makan dan bangunan asrama. Dalam lawatan tersebut beliau telah memaklumkan beberapa perkara yang perlu dipertingkatkan dari semasa ke semasa. Beliau juga berjanji untuk membantu STAR mendapatkan sumber kewangan bagi menaiktaraf Asrama Rumah Hijau dan Kuning yang agak daif. Lawatan berakhir sejam kemudian dan puan pengarah berpuas hati dengan persekitaran sekolah secara keseluruhannya.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

0 GENTA RASA:

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget