WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, September 23, 2010

LEE CHONG WEI VERSI MELAYU

Semalam, hari ini, esok dan lusa agak bz dengan dua tiga majlis yang akan berlangsung. Majlis Sambutan Raya, Pelancaran 5S, Aqiqah, Solat Hajat dan Program Motivsi, semuanya akan dilaksanakan pada hujung minggu ini. Naik sesak jiwa dan raga..WAJIB datang takde sunat-sunat. Namun begitu, dalam kesibukan aku sempat snap gambar pelajarku. Dia ni agak special kerana wajahnya ada iras Dato' Lee Chong Wei, namun takdelah pandai main badminton, Sekadar main kejar-kejar ayam kat padang tu bolehlah..

\


Nilah budaknya, namanya ARIF KAMAL tapi semua orang kat sekolah tu panggil dia CHONG WEI..Belajaq rajin-rajin , bila dah besaq boleh berbakti pada keluarga, agama , bangsa dan negara..

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

10 GENTA RASA:

- abdul hadi abdul muti - said...

hahaha..saye pernah jumpe budak ni kat library mase jumpe cikgu aritu.haha.tapi kalau da besar mesti muke die lain..huhu

Areef Ibn Naim said...

Salam cikgu,

in sya allah doa cikgu tu akan dimakbulkan. sbg seorang guru kita mmg mengharapkan kejayaan anak2 murid kita di dunia mahupun di akhirat, walau kita tdk dihargai sbg seorang guru, itu adalah perkara biasa krn kita mjd guru bkn utk dihargai...

Rozali said...

Assalamualaikum Iman


kepada Arif..belajar sunguh2 yaa
boleh berjaya macam chong wei walau pun berlain bidang

Wassalam

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
sian2 mmg sama muka ;P
kejar ayam tuh latihan pertama utk men badminton
hohoh

imanshah said...

Hadi, ahah saya yang tunjuk kat kamu ari tuh..huhu

imanshah said...

Areef..betul, tak perlu hadiah segunung emas, tapi cukup melihat anak didik berjaya

imanshah said...

Rozali..ariff ni orang susah, tapi rajin belajar. semoga dia boleh berjaya dunia akhirat

imanshah said...

Fakhrur Razi, saya dah follow blog anda

- abdul hadi abdul muti - said...

Yang muke budak form 1 macam intan ladyana tu, cikgu tak nak buat post?haha

ckLah@xiiinam said...

Comel..sangat Chong Wei mukanya..

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget