WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, November 22, 2010

AKU MENUNGGUMU DI GARISAN PENAMAT


Aku sang pelatihmu,
Tidak pernah meragui kemampuan yang kalian miliki  
Dan aku yakin kalian akan sampai di garisan penamat dengan gemilang..


Selamat berjuang anak-anakku, 
Cikgu menunggu kalian di garisan penamat...

Ikhlas dariku: 
Jurulatihmu, gurumu,  ayahmu, sahabatmu
 dan penonton setiamu..




Pesan Imanshah

1)  Banyak-banyak doa..moga dipermudahkan
2) Jangan tinggal solat berjemaah saat2-saat genting ni.
3)  Fokus kepada SPM, HP dan FB  simpan dulu.
4)  Buat anak saudara di kampung, uncle doakan angah berjaya untuk
     membela nasib keluarga.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

63 GENTA RASA:

mR.sYaH said...

semoga mereka berjaya yerk cikgu.. amin..

nunama said...

tiba-tiba teringat masa ambil SPM dulu. kenangan mengusik jiwa. :)
InsyaAllah.
Selepas berusaha, doa dan tawakal, pasti berjaya!!
Serahkan shaja pada Dia.
Chaiyok2 ye budak2!! (n_n)

imanshah said...

shah

insyaallah

imanshah said...

nunama

wahaha

mentang2 dah habis spm dan dah masuk U, hahaha..budak2 ye..

fadzilah said...

seronok cikgu mengajar di SBP..semua pelajarnya pandai2...insyaAllah mesti mereka dapat result yg ok

imanshah said...

fadzillah

seronok cara lain..tapi masalah pun banyak juga

Azmi said...

wah esok dah spm....succes utk semua adik2...ceh adik2 konon

imanshah said...

azmi

ADIK-ADIK??

lain bunyinya

hazlin said...

semoga semua beroleh kejayaan yang cemerlang...

imanshah said...

kak lin

terima kasih

nunama said...

Cikgu Iman:
haha. yelah. dorang budak lagi.
kena panggil budak2.

imanshah said...

Nunama

kamu dulu sekolah mana ek?? penang juga kah??

Admin P@P said...

Assalamualaikum Cikgu Iman.
Kejayaan pelajr adalah kejayaan kita juga.
Tapi kegagalan mereka bukan bermaksud kita telah gagal dalam melunaskan tugas dan tanggungjawab yang diamanahkan...

Sentiasa mencari punca hingga ke akar umbi... Selamat bercuti, itupun kalau ada kesempatan.

TQ

sekamar rindu said...

salam...cikgu,

selamat berjaya pada semua pelajar2 cikgu..

imanshah said...

admin

itulah, tapi saya ada satu pengalaman dari YDP PIBG kami yg pernah berkata kepada guru2

Budak2 ni ibarat lembu, sekolah ni tempat proses samada lembu tu boleh jadi daging atau tak. Kalau keluar pun masih lembu, maknanya budak yang bodoh atau cikgu yang bodoh??

hysman said...

good luck buat semua calon SPM esok..
do ur hardest best k...
buat anak murid cikgu imanshah jgak...wish u luck bro..
dpt title guru cemerlang..
hehe.. amin...

imanshah said...

Sekamar Rindu

terima kasih atas doa cikgu

nunama said...

Cikgu Imanshah:
Oh. Tak. Saya orang johor. Sekolah kat johor. Ordinary school. Hehe. Best2! :)
Saya ada kawan sekolah kat STAR.
Batch spm2006. Budak prac sy kat matric. Cikgu sempat tak waktu tuh?

imanshah said...

hysman

man abng ucpkan terima kasih..ang kuar ngan awek tak bgtahu pun tadi..adeh

imanshah said...

nunama

sempat sangat2..siapakah itu??

ibuintan said...

selamat berjaya kepada semua anak2 didik Iman dan anak sulung ibu juga..

semoga Allah mempermudahkan semuanya...Amin

nunama said...

Cikgu Imanshah:
jeng3...hafiedz.
Dia pun budak bahas juga. Haaaa...
Alamak! Cikgu jgn gtau dia saya ada blog tau.

imanshah said...

ibuintan..terima kasih..ibuintan pun dah habis debaran UPSR

imanshah said...

nunama

hafiedz?? Bukan dia dulu UPM tak silap?? Budak Johor tu?

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam cikgu

semoga berjaya kepada bakal spm...terasa macam saya pulak yang ambil spm..

imanshah said...

Ayu

haha anak lambat lagi kan?? tapi ayu untung, kita sebaya tapi dah ada anak

nunama said...

Cikgu Imanshah:
yup. Diala. Betul tu. Sekarang ni dia kat UPM.
Dulu satu practikal kat matrikulasi.
Da lama lost ctct ngan dia. Kwn lain, ada juga.
Cikgu diam-diam tau. Takyah gtau dia.
Entah dia ingt ke tak sy. Haha.

imanshah said...

Nunama

no problem..huhu
dia tu memang lepas kuar, tak balik2 dah sekolah..nanti jumpa nak rotan.

ngan kami pun lost contact

nunama said...

hahahaha.
bagus tu Cikgu.
Rotan je dia. :P
Alhamdulillah. Dia sihat. Cikgu jangan risau. Hehe.
Mungkin dia ada sebab kot. Sebab tu la. Alaa..lama2 nanti ketemu juga. Dunia ni, x besar mana pun.

Abd Razak said...

Salam..

Saya doakan semoga mereka berjaya dan dipermudahkan Allah dalam peperiksaan mereka nanti...

SiNoMoSa said...

Salam Cikgu Iman,

Sy doakan semoga adik2 itu berjaya..Amin

imanshah said...

Nunama

haha tulah, saya dah lama kat sana tahun ke -8..dah lapan keturunan saya lepaskan

imanshah said...

ustaz razak

alhamdulillah doa ustaz semoga dimakbulkan

imanshah said...

sinomosa

saya , ibu bapa dan rakyat malaysia juga mengharapkan begit..semua calon spm beroleh kejayaan

gabbana said...

all the best ntok adik2 sekolah bintang. let the star shines bright this time..! ;)

imanshah said...

Adam

Terima kasih doa untuk juniors kau..huhu

prince kais said...

all da best utk calon spm,terutamanya anak didik cikgu imanshah sendiri..

imanshah said...

terima kasih prince

Fello Ariza said...

semoga berjaya wahai anak-anak murid..

:)

a kl citizen said...

doa kita bersama mereka semua...

bukan gambar lucah

Muhamad Zaki Zafir said...

all the best buat mereka, n gud job guru2 sekalian kerana telah memberi bimbingan yg terbaik hinggalah ke saat ini. :)

imanshah said...

fELL

TERIMA KASIH..amacam si dia?? sudah sembuh kah?jangan pening2..rilex dan banyak doa

imanshah said...

kak Normah

saya juga nak mengambil kesempatan mengucapkan selamat maju jaya kepada semua anak murid kak normah

imanshah said...

Zaki

guru2 sebenarnya sangat berdebar2

Siti Mashitah Saidin said...

x da benda nak ckp, sekadar mengamin kan doa tuh...

amin~~

semoga dpermudahkan urusan...

sahromnasrudin said...

salam..semoga anak2 murid hang akan membuatkan hang bangga dengan depa kan...

imanshah said...

mashitah

terima ksih ya..budak2 sedang exam

imanshah said...

rom

Bangga kot

wahida said...

mudah2an mereka berjaya...dgn hasil ajaran cikgu imanshah...hoyeh!!!

ikan emas said...

cikgu pulak yang lebih gelabah..ibu bapa pun gedebak gedebuk jugak..

moga mereka berjya dan dipermudahkan.

nabilah_2908 said...

teringt lak masa ambil SPM dulu..and rasa lega sngt kerana tak perlu melaluinya lagi...

good luck !! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERSIARAN DARI UK - PART 2

imanshah said...

wahida

insyallah, semoga allah permudahkan

imanshah said...

kak Ikan Emas

ayoyo bukan gelabah tak tentu hala..kalau result rendah, jenuh nak sediakn jawapan..addei

imanshah said...

nabilah

kan..belaja kat universiti lg senang nak score kan??hahaha

imanshah said...

nabilah

kan..belaja kat universiti lg senang nak score kan??hahaha

darkbatman said...

bro,ko mcm syg gile kat diaorg.. dedicted sgt ngn anak murid ko..bgs la cikgu cmne..

imanshah said...

Darkman

inilah dunia aku, bukn sayang sangat pun..haha

prince kais said...

sama2..

anda di tag http://prince-kais.blogspot.com/2010/11/di-tag-lagi.html

imanshah said...

kais

tag apakah??nanti kutengok

MENJEJAK DEWASA~ said...

cikgu terbaik!!

moga anak didikmu dilimpahi ketenangan dan dimudahkan segala urusan~

imanshah said...

Ariff

saua doakan ariff menjadi guru terbilang nanti

Qamarul said...

byk pulak anak kou.. haha

imanshah said...

qamarul

anak orag der

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget