WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, December 31, 2010

2011 : INILAH SEKOLAH KEHIDUPAN

Assalamualaikum W.B.T buat teman-teman dan para pengunjung setia HOK SENGOTI. Sebagaimana yang dijanjikan, akhirnya Imanshah ingin memperkenalkan wajah baru HOK SENGOTI mengambil semangat tahun baru 2011. Dan serentak dengan itu juga, satu tag line baru dicipta iaitu :

INILAH SEKOLAH KEHIDUPAN. 

INILAH SEKOLAH KEHIDUPAN, membawa pengertian  yang cukup mendalam. Imanshah berharap, HOK SENGOTI dapat berkongsi rasa dan citra bersama khalayaknya. Berkongsi pengetahuan dan pengalaman yang tak mungkin ditimba dalam pendidikan formal di menara gading mahupun di sekolah. Dan HOK SENGOTI juga diharapkan mampu menjdi medan untuk saling-saling bertukar pendapat dan genta rasa sesama kita dan seterusnya mengikat jalinan ukhuwwah islamiah diantara khalayaknya.  Akhir kata SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011 buat seluruh pembaca HOK SENGOTI khususnya dan rakyat Malaysia amnya. 


Saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan terima kasih kepada semua pengunjung HOK SENGOTI untuk tahun 2010. Mohon maaf andai sepanjang 2010 saya bersiaran, banyak kekhilafan dan kesalahan yang telah saya lakukan dalam penulisan saya. 


Nota kaki Imanshah :

Terima kasih buat anak murid bernama  HIZDA yang telah membantu saya dalam menyiapkan wajah baru HOK SENGOTI. Walau sudah 2 tahun meninggalkan bangku persekolahan, namun sentiasa ringan tulang membantu bekas gurunya.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

54 GENTA RASA:

Qamarul said...

semart wey.... contoh blog lelaki sejati..

NuR si CiKGu RiBeNa said...

selamat tahun baru 2011

amboi
lawa blog cikgu..
dah ok ke comment box tu?

IMANSHAH said...

Qamarul

Hehe, sejati la sangat..kehkeh

IMANSHAH said...

Nur

Tak try lagi..macam x ok je..nanti try balik

amiYo said...

nice blog..!
follow blog ni lah..
follow me back yea..
:)

Adinda Amy Sensei said...

hai sang ajuna....aiwahhh..hehe

sudah berwajah baru rupanya sang arjuna ni..tahniah...semoga terus cemerlang dalam semua segi bidang yang diceburi...happy blogging di tahun 2011 pulak..

IMANSHAH said...

Amiyo..hurm, thanks..i do follow u bro

IMANSHAH said...

Adinda Amy

Terima kasih ye..untuk kamu, mas ingin titipkan selamat nyambut tahun baru ye , dan kembali ke sekolah

Adinda Amy Sensei said...

ngapain dong kamu bicara indunnnn samaku sang arjuna.. :P

nub said...

semoga STAR terus sukses 2011.

STAR sekolah kehidupanku...

hehhe

♥phoenix♥ said...

wahh...thn bru wajah baru n tagline baru ek...apa2pun...nice...:)

IMANSHAH said...

Amy

Aku gelisah jbila mana pasukanku tempohahari tewas sama negara kamu Malaysia

ckLah@xiiinam said...

Tak adalah orang nk boria kepala blog lagi...


Syabas!

IMANSHAH said...

nub

Selamat hari jadi sekali lagi untukmu..ye, star sekolah kedipanmu

IMANSHAH said...

Phoenix

Thanks..selamat tahun baru jua untukmu

IMANSHAH said...

CkLah, mujo siap, kalau tak buat segan je hidup ini

Adinda Amy Sensei said...

waduhhhh...kesian bangat sama kamu yaa...tenang mas..jadi penasaran gitu loh.. :P

IMANSHAH said...

adinda

Nampaknya begitulah, makan tak kenyang, tidur, tak lena gitu

Adinda Amy Sensei said...

mehhh mkn kuih akokkkk mehhh kasi kenyang... :P

hazlin said...

dah bertukar kulit.. tahniah!

inilah yg dicat ye?

Izzah Al-Maliziyyah said...

Assalamu'alaikum wbt cikgu.
Tahniah dengan lanskap baru.
Selamat Tahun Baru dengan kegigihan yang serba baru~

Kalamhati said...

mantop!ringkas dan kemas..

Selamat Tahun Baru utk imanshah...=)

ckLah@xiiinam said...

Nama blog pada kotak profil tu...tak nak taruk ke. Takkan 'titik' je...

IMANSHAH said...

Adinda

Akok tak best..manis bedooh

IMANSHAH said...

Hazlin

Hehe, macam tulah, penat eden nak ngecat ni

IMANSHAH said...

Izzah

Thanks, selamat tahun baru jua untukmu..terima kasih kerana sering memberi inspirasi dari komen2 saudari

IMANSHAH said...

Kak Wan

rasanya selelsa dengan ringkas sesuai ngan orgnya yang ringkas

James Buns said...

sejak bila ang tukar pembawa rotan ni..

mcm haram..

-_-

IMANSHAH said...

CkLah

low profile cukup ngan titik lah..hehe

Tukang cerita said...

cantik!
:)

tapi profil tu kosong lagilah....
:)

syira aka sepatu hijau said...

salam


selamat tahun baru

nampaknya saya boleh belajar sesuatu disini :D

IMANSHAH said...

Buns

Tahun baru aku tukar lah..yg hang tu TIBA-TIBA MENANG tu pehal??ceh

IMANSHAH said...

TC

Hurm nanti lah isik..

IMANSHAH said...

Syira

Silalah, saya akan sentiasa membantu

Semarak Api said...

wohh..simple n juz nice..tp meaningful kot tagline tuh..xleh tggl ckgu ngn sekolah..ehe..

IMANSHAH said...

Semarak Api

Hurm, kita semua berada dalam sekolah kehidupan

Aretikz said...

Weehuu ~ header cantik seyh.. mantap.. hehe..

♥ manje ♥ said...

salam cikgu

selamat bertugas semula di tahun baru yea (^_^)

cantik header tu! ~

zidEL zhafiz said...

malam2 tahun baru nie tetiba x pandai nak madah pujangga ayat2..haha just nak wish..

SALAM TAHUN BARU DAn..HAPPy ADVANCE BIRTHDAY..SEMOGA TABAH DAN SABAR MENDIDIK ANAK2 BANGSA MALAYSIA..=)


ikhlas..

zidel_zhafiz

IMANSHAH said...

Aretikz

Thanks..biasa2 aja

IMANSHAH said...

Manja

Thanks, berkobar ni

IMANSHAH said...

Zhidel

Thanks bro..

AfiQ said...

wah! cantik wajah baru hok sengoti!! heheheh.. salam tahun baru buat abg iman shah.. =D

IMANSHAH said...

Afiq

Thanks very much

Sham said...

salam 2011 to HOK SENGOTI yang sengoti beshhh...

IMANSHAH said...

Thanks En Sham

Idalara said...

Salam iman..
Patutlah rasa mcm lain je bila msuk sini td..ingatkan salah rumah..betullah ni rumah lelaki macho....cikgu iman...apsycleb

mudah2an dgn wajah dan tagline baru akan tambah meriah dunia blog yg banyak menyimpan seribu cerita.

~Insan Biasa~ said...

cantiknya wajah baru !!!

IMANSHAH said...

Kak Ida

Thanks ya, jagn puji macam tu, amcho ke macap..ahha. anyway selamat tahun baru ye kak. Terus sokong Hok Sengoti

IMANSHAH said...

Insan Biasa

Terima kasih, awakkan nak tengok tadi..nilah hasilnya

shahjiehan said...

http://shahjiehan.blogspot.com/2011/01/happy-besday-imanshah.html

ummu said...

assalamualaikum Iman
tahniah ya
imej baru dan tagline yang
bagi akak sangat bermakna..

IMANSHAH said...

SJ

Mak ai ada entri ka..adei

IMANSHAH said...

Thanks kak Ummu

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget