WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, December 29, 2010

ANDA PENGIKUT KE-500

Alhamdulillah, genap 2 tahun memiliki blog sendiri, maka hari ini, HOK SENGOTI memiliki follower ke-500. Dan blog bertuah yang ke-500 adalah blog milik DILA. Terima kasih buat semua follower yang telah memberi sokongan kepada HOK SENGOTI selama ini, walau dalam kegelapan malam dan kepanasan kerana ketiadaan karan, saya tetap update juga. Apapun menjadi sebahagian dari sahabat kalian, amat bermakna sekali. Saya tujukan sekali lagi ucapan ini buat semua yang mana saya petik dari entri saya yang terdahulu SEMOGA TERUS BERTAHAN.

Terima kasih sahabat
Kerana mengizinkan aku berteduh
Di bawah payung kasihmu
Merelakan aku menyulam mesra
Dalam benang persahabatan
Membiarkan aku mewarnai catatan memori
Pada kertas kenangan
Terima kasih
Kerana mengibarkan  panji untukku
Berlindung dari hujan kebimbangan
Menadah perahu setia
Untukku melayar duka
Dari luka yang tidak terhingga...


Nota kaki Imanshah :

Rasanya jika nak dibandingkan dengan blog-blog yang memiliki follower beribu-riban, HOK SENGOTI terasa begitu kerdil. Namun, semangat yang kuat untuk terus bertahan dan mendidik melalui penulisan membuatkan HOK SENGOTI tidak malu untuk terus berada dalam arena blog. Marilah bersahabat!!

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

46 GENTA RASA:

Cik SHiNJU said...

Salam...

Sedar2 dah 500 follower yer..
Ok la tu,sbb kita bukan jenis yg mengejar follower..semoga ukhuwah terus terjalin...

IMANSHAH said...

Cik SHINJU

Ahaha, dah 2 tahun..org du bulan dah seriba..hurm, takpa nawaitu kita berblog kan..haha

Uthman AG said...

yg baca blog cgu mmg da beriban da. cume yg len tu xde blog. sebab tu x boleh jadi follower. haha

Citarasa Rinduan said...

tahniah cikgu
bagi ayu..banyak follower pun tapi tak ada yang komen...

em....(faham-faham jerlah)

IMANSHAH said...

Uthman

haha, sapalah baca ye..budak2 sekolah bintang jelah..hehe

IMANSHAH said...

Ayu

Hurm, yang komen tu yang sayang kita..hehe

nur aisya humaira said...

semoga en imanshah terus maju dlm blog...sye masih lagi bertatih dgn dunia blog ni...:)

IMANSHAH said...

Nur aisya humaira

lama2 berjalan lah tu, then berlari

nub said...

wallah..hebat naa...

tahniah2!

ni da cipta sejarah ni..ley masok buku teks.hahak

IMANSHAH said...

Nub

hang perli cikgu na..kahkah..hang pun nak kejar sifu dah kan...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate ye DILA...

COngrate gak kat IMANSHAH...

IMANSHAH said...

A.F.A

Owh thanks

Afida Anuar said...

blog saya yang nak masuk 3 tahun tu pun tak sampai 300 followers pun. Kira mantap la hok sengoti ni... tabik arr;)

n@m@n said...

Glamournya en imanshah ni..hehe

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Tahniah!

Blog saya pun belum cecah 300 followers walaupun rasanya saya yang dulu

IMANSHAH said...

Afida

Wahaha, baru2 ni je orang berminat, dulu suam2 kuku

IMANSHAH said...

Naman

alahai, buke demo lagi ramai follower gitus..haha

IMANSHAH said...

Ustaz razak

follower tak penting tapi kelebihan yg ada pada satu2 blog..saya pengunjung tetap Perjalanan Yang Singkat..

soffea said...

eh. cikgu. tadi rase mcm dah komen. huhu.

IMANSHAH said...

soffea

ada ke mana ada??haha

dah balik bote ke??hhaha

soffea said...

sy rase ade la cikgu.. huhu. mane tah hilang. tapi entry yg sblom nie ade sy komen (sekali lagi) hehe.

anyway, congrats cikgu!! follower dah 500 tu. semoga ukhuwah terbina akan berterusan yerp. nice to know u :)

Idalara said...

Assalamualikum Imanshah
tahniah..folower dah mencecah 500..
muga maju jaya lagi di dunia blogger..terimaksih juga kerana iman sentiasa mengikuti perkembangan blog kak ida..

soffea said...

belum balik bote lagi cikgu.. teman mesyuarat 31hb ni.. haihh~ malas benor rasenye.. huhu

IMANSHAH said...

soffea

ada ke?? haha

takpa nanti saya tengok..

IMANSHAH said...

kak ida

"Diari hidupku" tetap menjadi sebahagian diari hidup saya juga..

Tukang cerita said...

tahniah shahnun...

akak punya followers, tak smpai pun seratus org...hahhahahhah

IMANSHAH said...

soffea

seronok juga kan sekolah kat kampung...lama tak ke Bota

IMANSHAH said...

tc

haha, ok le tu..ate rajin benar update

sahromnasrudin said...

tahniah cikgu..anda cikgu yang hebat...

dari,
seorang bukan cikgu heheheh

IMANSHAH said...

sahrom

tengs bukan cikgu..hehe

ada2 je kau

soffea said...

belum balik bote lagi cikgu.. masih di bentong. khamis nie teman balik le.. jumaat meeting. wuhuuu.. malasnye saye. nak cuti lagi please.. hehe.

IMANSHAH said...

soffea

eh semangat2..nak jadik pendidik kena semangat..cuti lama2 kang gumuk..wahaha

AfiQ said...

tahniah lagi skali abg imanshah.. =) meriah skang ..hehehe

IMANSHAH said...

afiq

agaklah meriahnya..meriah korang lagi geng2 blogger tganung

hazlin said...

tahniah adik.. moga terus berfollow hingga juta jutan!

Mohammad Aiman said...

wah, tahniah!

saya 100 pun belum capai, wahaha

Azmi said...

terima kasih kau sudi singgah blog aku tinggal komen...aku tak berkesempatan nak on9 lebih2 sebab skang ni duk kat segamat dah nak pergi melaka...jadi bila sampai melaka nanti baru aktif balik insya-Allah

erm don't judge a blog by its follower
tak ramai tak pe asal kita bahagia

sonata anak kancil said...

tahniah ! ramainya.....saya kura2 ( orang tuo lambat ) -lainlah awak - arnab ( orang mudo ) - laju !!! keh3x

terima kasih kerana sentiasa sudi bertandang ke AGK - HS agi idup agi ngalaban

SiNoMoSa said...

Salam Iman,

Follower yang ramai tidak menjamin sesuatu blog itu bagus ataupun tidak..mungkin ianya populor..itu pandangan saya..
Btw, tahniah..teruskan menulis kerana saya suka membaca tulisan anda yg bersahaja..cuma kkdg tlambat nak sampai ke sini hehe

IMANSHAH said...

Hazlin

Juta-Jutan tu yang payah kak.Apapun selagi mata tak rabun tak alahan dengan komputer, akan terus menulis

IMANSHAH said...

Aiman

Akan tiba saatnya

IMANSHAH said...

Azmi

Wahaha, singgah tetap singgah kerana berpegang kepada prinsip dalam bersahabat kenan selalu jenguk menjenguk, ttegur menegur dan sapa menyapa..ok tak?

IMANSHAH said...

Kak Sonata

kura bukan sebarang kura, kura banyak tipu muslihatnya.

Arnab pun kalau tak kena gaya.Pasti tersungkur dek penangan orang lama..wahaha

IMANSHAH said...

Sinomosa

Terima kasih lah deh sebab singgah selalu dan meninggalkan jejak di teratak saya nih..

kakcik said...

'Pengikut' blog kakcik tak cecah pun 200! :(

IMANSHAH said...

Kakcik

Takpe, yg penting saya tak lupa..hehe

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget