WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, December 25, 2010

CONTEST DAN KACAMATA





Wahaha, tanpa tag, aku dengan tak malunya nak menyerti satu contest yang dianjurkan oleh MR SYAFIQ ROSLI..Ok tak tajuknya..CONTEST DAN KACAMATA..Bukan apa, dah banyak gambar yang tersimpan dalam komputer ni pakai kaca mata, apa salahnya kan..Tak gitu Syafiq? Tuah Nurkhiriyah menang award Anugerah Skrin, tuah Imanshah mana tau menang contest kan..?? Haha aku kan peminta , eh peminat lah Si Khiriyah, mesti lah nak ikut dia menang. Baiklah, inilah gambar yang aku pertaruhkan.


Tu dia..besaq gedabak gambaq. Aku ambil gambaq ni kat ROME, ITALY, sewaktu aku belajar buat program di sana. Bergambar bersama seorang dari pelajar yang ikut serta dalam program tersebut. Kami bertanding pipi sapa paling tembam.. Haha, inilah gambar paling sengal berkaca mata yang aku miliki. Almaklumlah kalau nak pertaruhkan gambar yang macho, hensem tu, nanti semua meluat pulak, sebab comfirm aku lah paling hensem. haha sila muntah ok!! Maaf saya hanya bergurau wahai teman-teman. Ok, rasanya itu sahajalah ya tuan tanah..Harap penyertaan ini diterima. Satu lagi, spek tu aku beli kat Rome, jenama ARMANI tepi longkang..haha berharga 5 euro sahaja (RM 20). 

Wakaka, ok lah MR Syafiq, ni cek nak tag mereka ini sebagai peseta seterusnya.:-


SYAM

Nota kaki Imanshah ;

Kebelakangan ini, Imanshah banyak menyertai contest yang dianjurkan oleh teman-teman blogger. Bukan kegemaran baru ya. Cuma dengan menyertai contest atau segmen, saya berpeluang mendapat kawan-kawan baru dari pelbagai kumpulan manusia. Seronok. Yang penting, bukan nak menang sangat, memeriahkan dunia blog lebih penting di samping menyokong rakan-rakan. . Tapi kalau menang, itu bonus. Haha ayat skrip sangat!!


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

21 GENTA RASA:

Mohammad Aiman said...

nampak gaya cikgu kalah la pertandingan tembam tuh.. haha..

beliau dah cam belon dah

Lelaki Ini said...

besh2!moga menang!

IMANSHAH said...

haha aiman

tulah kalah, dah pancitlah..maklumlah umoq dah meningkat, nak lawan pucuk muda

IMANSHAH said...

Lelaki ini

wahaha, thanks..

Kalamhati said...

tu dia!hero gedebe kita tubik doh..hiihihi

gudluck ye!kaloh hrithik roshan nih..hehe

IMANSHAH said...

kak wan

hehe, hitrik roshan bagi penumbuk sekali, mapuh kerah

Hasrol Nizam said...

em.ada la 1 gambar pakai spek ni..tapi mmg kalah la kalau masuk.hehe

Pendapat anda?
Souvenir dari melaka


blog ni ada w/verification.boleh baca entri ni.
perlu ke word verification ni blogspot?

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh dtg tgk..nice pic..all da best ya

Qamarul said...

nama anda telah diselit kan di dalam blog saye..

Afida Anuar said...

Fuhyoooo, tembamnya pipi, errr....ni sure leh menang ni;)

hahaa, menang bukan pasai kacamata tapi pipi tembam:P

IMANSHAH said...

Hasrol Nizam

Masuk2 ..kami tunggu hang

IMANSHAH said...

SyafiqRosli

Wahaha tuan tanah sudah menegur ya

IMANSHAH said...

Qamarul

wink??apa tu

IMANSHAH said...

Afida Anuar

haha, tule tembam kan..

Dinas Aldi said...

Semoga menang & dapat ramai kawan baru yeh dik!

IMANSHAH said...

Kak Dinas

Hehe, sja je mencoba nasib!! thanks kak

ijatnuar87 said...

gudluck...heheheh...smoga berjaya,hehehe

IMANSHAH said...

Au dapat inspirasi dari blog hang jat

soffea said...

cikgu Iman :)
thanks sudi tag saye. hehe. sy bru blk dr kuantan nie. insyaAllah, nti sy join ye :)

Sham said...

aduyai shah wei seumur hidup aku mana pernah pakai spek itam.cari ler contest yg mencabar sikit,pakai spender kat luar ke...kompom aku join...har har...aniway tq jela bro n gud luck..

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

hensem ni!!hohoho

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget