WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, December 26, 2010

GIVEAWAY DOMAIN BY KHAIZARIEN


Selamat malam tuan-tuan dan puan-puan sekalian. Malam ini nak perkenalkan calon menantu pakcik ni..haha, ayu tak?? jangan tenung lama-lama ye. Alamak, macam mana nak buat menantu, kahwin pun belum lagi pakcik ni. Sebenarnya malam ni pakcik nak join satu contest yang dianjurkan oleh MISS KHAIZARIEN. Pakcik di tag oleh CIKGU AKIM.  Sesaja lah pakcik nak meriahkan kengkawan punya contest walaupun pakcik sendiri takda duit nak buat contest bagi hadiah.. Sob2. Apapun kita tengok syarat-syarat contest :


1. Letakkan tajuk Entry seperti berikut –>> GiveAway Domain by KhaiZarien.com
2. Letakkan banner di atas di entry anda & link kan semula ke entry ini.
3. Letakkan gambar anda yang paling SOPAN di entry anda sendiri. –>> bertujuan supaya aku sendiri kenal siapa pembaca yang rajin menjenguk di sini. nati bile jumpe takde la alasan x cam la ape la kan…
4. sila Tag 5 blogger lain


Oklah, nak sangat gambar pakcik yang paling sopan, nah pakcik bagi gambar ni, Masa muda ni, nampak lah ok sikit, belum berkedut lagi ni..




Makanya tibalah giliran mengetag..


Nota kaki Imanshah :- 

Sebenarnya pakcik tidak malu mengatakan tak paham domain tu apa kebenda yek..alahai jakun nya rasanya aku. Takyah random lah, bagi je kat pakcik ok?? Sapa nak jawab tu tuan tanah..kata nak buat menantu.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

14 GENTA RASA:

NuR si CiKGu RiBeNa said...

comel gamba..
masa muda ye..
hehe

IMANSHAH said...

Ahah, masa muda sikit la, bulan 9 ari tu..wakaka

Mohammad Aiman said...

free domain ni, maknenye nanti cikgu nye blog, url die,

pembawarotan.com...

dah xdek blogspot2 nih =)
selalunye kene byr dalam lebih kuang rm100 setahun untuk dpt domain..

AfiQ said...

wahhh!!! sopan nye! hahahaha..thanks coz tag.. t fiq buat.. =)

h A n Y S said...

pakcik..domain tu..domain tu.. domain tu..errrr...eh?! dah ada orang jawab?haa..tu lah jawapannya..heh heh heh~ ;P
(actually br tau based on jwpn kat atas,hehehe ;p)

IMANSHAH said...

Aiman

saya tahu lah, cuma kan, hehe nak tahu apa function dia..memang tengok ramai yg guna tu...dan tengok depa dapat traffic berjuta jitan

IMANSHAH said...

Afiq

Wohoho, ntahlah, sopan kot, yg lain sume gambar muka muncung

IMANSHAH said...

Hanys

2 x 5 lah

Uthman AG said...

huhu. ssh tu nk carik gamba yg sopan.

saya pon tak paham gak ape kebendenye domain ni

IMANSHAH said...

haha buat2 paham jew lah..kuikui

hazlin said...

aduhhh..
dah kena tag la pulak..

kena layan jugak ke? hehehe

IMANSHAH said...

wakaka

saja je kan, tag mengetag ni kan mengikat kasih sayang

:Cikgu Akim: said...

heheh...kalu mng domain kita share2 la..sy amek w....cikgu amek ww......boleh...gurau ja...

yup mmg nampk tak bkedut gmba muda2 dlu..

IMANSHAH said...

ahaha Akim

alahai bukan lama benor, masa bulan 9 ari tuh..hehe..wahaha, nak share ye, amik kat Akim semua pun xpa..harhar

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget