WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, December 21, 2010

GIVEAWAY : JUMLAH RM COKLAT BERNILAI?

Salam, minggu ni rasanya temanya adalah contest. PUAN AYU  jemput aku untuk menyertai contest di blognya. Wah dah maju sekarang Citarasa Rinduan ye. Appauin ni banner contest tersebut.



Mudah sahaja, syarat-syaratnya adalah:-

  1. jadi follower citarasa rinduan, warganegara Malaysia sahaja, lelaki perempuan boleh join
  2. buat satu entry dan tampalkan gambar giveaway COKLAT di sidebar anda
  3. tajuk entry giveaway: Jumlah RM coklat bernilai?
  4. tinggalkan url di entry giveaway ini
  5. tarikh giveaway adalah dari 20 disember 2010 (10.30 pagi) – 31 disember 2010 (10.30 malam)
  6. keputusan giveaway akan diberitahu pada hari ulang tahun kelahiran en zalie iaitu pada 1 january 2011 (12 tengahari)
  7. hanya seorang peserta yang meneka dengan betul akan dikira sebagai pemenang, sekiranya tiada yang meneka dengan tepat. Jawapan yang hampir tepat akan dikira sebagai pemenang..
Hurm, aku ni bab-bab nak meneka agak fail gua. Apapun untuk tak menghampakan dan orang kata mencuba nasib, aku rasa jumlahnya RM 43. Wah dengan begitu yakin sekali.

Nota kaki Imanshah

Terima kasih Citarasa Rinduan yang tak putus-putus memberi sokongan kepada Hok Sengoti. Ayu jangan tak tahu hari jadi ENcik Zalie sama dengan hari jadi saya. Heheh


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

9 GENTA RASA:

zOuL.MzMn said...

tapi masalah nye stiap kedai harga berbeza..huhuhu.

Pn Kartini said...

bab2 main teka meneka nihh memang F9 laa..aduhaii..:)

IMANSHAH said...

Zoul

betul2..main tibai je ni

IMANSHAH said...

pn kartini

ada rezeki adalah, sekadar memeriahkan suasana..hehe

Citarasa Rinduan said...

salam...
dengan berbesar hati ayu terharu cikgu iman sudi join GA..penyertaan anda diterima

selamat berjaya

IMANSHAH said...

Salam Ayu

hehehe. mana bleh tak terima..thanks jemput na..tapi main redah je

Cik Tom said...

good luck!!menang share coklat..hehe

IMANSHAH said...

Cik Tom,

tq amik semua pun takpe, xsuka cokelat

Lulu caldina said...

good luck..

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget