WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, December 14, 2010

KUKIRIM RINDU DI ANGIN LALU



Salam buat semua. Bersiaran jauh dari sempadan Malaysia-Thailand. Sedang berehat-rehat di kampung melayan karenah anak-anak buah. Jarang dapat online kerana maklumlah broadband maxis tiada liputan di kampung. Apapun sesekali ingin menziarahi blog rakan-rakan, namun apakan daya, hanya ingatan sahaja yang dapat menghilangkan kerinduan pada semua. Apapun, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat rakan-rakan serta para pengunjung yang sudi singgah, mengintai dan meningalkan jejak pada HOK SENGOTI sepanjang saya tidak bersiaran. Jika ada kesempatan, insyaAllah HOK SENGOTI akan  muncul semula. Salam sayang buat semua. Saya rindu semua..



Notakaki Imanshah


Banyak perkara nak dibuat sepanjang berada di kampung. Yang paling utama menziarahi pusara ayahanda dan menziarahi orang-orang tua. Mana tahu selepas ni dah tak berpeluang bertemu muka dan memohon kemaafan. Itulah rutin tiap kali menjejak kaki ke desa tercinta. Dan jangan lupa , membeli belah di Takbai, Thailand. Owh memori sungguh.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

29 GENTA RASA:

- abdul hadi abdul muti - said...

same same!!heee!

fadzilah said...

selamat bercuti cikgu...cuti puas2 ye...tak lama lagi sek dah nak mula.

maCy said...

happy holiday ;D

Citarasa Rinduan said...

selamat berkahwin cikgu...(sepadan thailand tempat orang kawin lari kan????
hahahahhahaha...

opss..selamat bercuti, berehat, beristirehat, dan selamat bersenang2 yer cikgu..

ibuintan said...

HOK SENGOTI sihat2 saja tu... Iman bercuti dan bergembiralah sepuasnya bersama keluarga

sahromnasrudin said...

jumaat nie aku turun kelantan..tungguuuu...........

gabbana said...

cikgu, minggu depan (24-26hb) IAllah saya balik kg, di telipot kota bahru. kalau sng2 turunlah dan ajaklah sesapa lagi. boleh juga berceritera bergossip bagai! AHaks! ;)

oh kalau perlukan nombor saya, sila mesej di mukabuku.

sekian terima kasih.

senyum besar-besar.

ckLah@xiiinam said...

Tak apa tak dapat online....ckLah jaga blog kau..hahaha

hysman said...

patotlah lame tak dengo kabo..
hehee...
takpe bro,nnt dah mai sini satu hari 5 entry yer..
ehe...

hazlin said...

rindu awak juga...

Semarak Api said...

hehe.mmg slow gler line kt kg..kalo mlm lg lerr..smt bcuti!

~Insan Biasa~ said...

take your time....happy holiday!!

Insan Marhaen said...

teringat lagu john denver..

country road.. take me home!

mR.sYaH said...

selamat menikmati cuti cikgu...

Raji berkata said...

hak2
hati2 kalau termasuk Thailand tuh :P

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Salam Ziarah buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
adoiiii sorry banyak tertinggal entry ko ni.... bussy sejak-sejak ni....

Guanerrr tadok line kat sane....
harap demo ingat sikit bila masuk siam tu wehhhh... bahaya tu....selamat cuti abe wehhh

Melor said...

salam
kat mana kg tu. nama pa kg tu? bukan apa kut2 kenal/ bonda melor pun asal kat2 belah situ.

kakcik said...

Semoga gembira dan sihat sejahtera walau di mana berada. :)

makdara TERdiva said...

selamat bercuti2 :)

MDT pun rindu jugeeee...eceh!

wahida said...

selamat bercuti cikgu!!! enjoy ur holiday!!

IMANSHAH said...

Gabbana

masa itu teman sudah berada di ipoh atau kl..tambah2 pmr pun akan diumumkan..huhu

IMANSHAH said...

Melor

Di kampung Pengkalan Nangka, tumpat kelantan

Pn Kartini said...

Cuti sakan nihh..:)
Selamat Bercuti-cutian yaa.:)

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Selamat bercuti dan enjoy yourself..:)

Amy Syaquena said...

As'salam..

selamat bercuti..

SiNoMoSa said...

Salam Iman,

Selamat Bercuti!

Citarasa Rinduan said...

cikgu..cepatlah pulang...saya asyik keluar masuk sini tanpa ada entry baru..
rindu...hehehehe
LARI..

Kalamhati said...

kelik kapong ko nih?..hehe

IMANSHAH said...

Kak Wan

saya ada kat kale nako ni

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget