WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, December 22, 2010

SENGAL ZONE : SAYA LELAKI ITU!

Salam, malam ini aku nak memeriahkan segmen yang dibuat oleh seorang rakan blogger aku iaitu tuan punya SENGAL ZONE. Katanya, tujuannya adalah untuk mengumpulkan blogger lelaki yang dikatakan dibayangi oleh blogger-blogger wanita yang semakin tumbuh bagaikan cendawan. Syaratnya sungguh mudah.

1) Letakkan tajuk entri : Sengal Zone : Saya Lelaki Itu!

2) tidak perlu letak banner, hanya letakkan link blog ini Sengal Zone sahaja

3) Wajib letakkan gambar.

4) Nyatakan diri anda melalui tiga perkataan.

5) Link kan entri dalam komen.

Mudahkan syarat-syaratnya. So, bagi memeriahkan segmen ini, maka hanya ada gambar ini sahaja buat sementara waktu dalam simpana (di cyber cafe sebenarnya). 


COOL * POSITIF * AKTIF

Ok, tuan blog, sudah siap, harap-harap akan ramai lelaki yang akan menyertainya..Tapi ngape tarikh tamatnya sekejap benar??


Nota kaki Imanshah :

Tiada nota kaki kali ini.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

8 GENTA RASA:

NuR si CiKGu RiBeNa said...

hehe..

contest ke ape ni cikgu?

apapun semoga berjaya

E.N.T.I.T.I.

IMANSHAH said...

Nur, takdelah, tuan punya belog nak kumpulkan lelaki-lelaki..huhu nak fight ngan perempuan

Citarasa Rinduan said...

adoi..
risau nie...ada pelbagai geng2..
tapi, apa salahnya support sesama kaun

yang penting...blogger perempuan pasti lebih ramai dari blogger lelaki..

setuju tak cikgu ?????

Mr.Z said...

wah boleh tahan tuan punya blog ini.. hmm memang banyak sekarang blogger tumbuh bak cendawan.. sentiasa cool bro.. :)

James Buns said...

kalau aku join cmfrm makwe-makwe

kalah. kah kah kah

IMANSHAH said...

citarasa rinduan

Adei, betul tak dapat disangkal, memang kaum hawa melebihi kaum adam

IMANSHAH said...

Mr Z

Huhu, cool sokmo

IMANSHAH said...

James bund
kau join sekarang,,aku tunggu kau

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget