WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, January 10, 2011

BLOGLIST RABBIT DAN BUNNY COMOT



Malam ni aku nak sertai segmen BLOGLIST RABBIT DAN BUNNY COMOT  yang dianjurkan oleh SI COMOT COMEL.  Syarat-syaratnya mudah aje, semudah makan daging arnab..wahaha.



1) Buat entri yang bertajuk "Bloglist Rabbit dan Bunny Comot"
2) Copy banner dan link kan ke blog Comot :)
3) Follow Comot *tak pakse tapi amat berbesar hati kalau sudi* =D
4) Bagi sebab kenapa nak duduk bloglist ni
5) Jangan lupa tinggalkan link di entri ni ye. peace !

1..Sudeh
2..Buat link je, banner tak link pun
3..Sudeh
4..Takde geng muda..hehe, nak jugak ada geng muda
5..Sudeh

Ok, siap dan jangan lupa masuk bloglist ya.Kalau tak saya sembelih rabbit!! Wahaha..


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

12 GENTA RASA:

sissyira said...

salam

terima kasih sebab joint, sama sama kita memeriahkan bloglist dia :D


p/s : nak kutuk orang mana boleh kutuk kat blog kan, nanti menjatuhkan maruah orang itu,maka tak faham pun tak pe..cuma saya lah yang snetiasa jadi mangsa.duhai manusia. :(

apezs shah said...

en shah dah tukar template ke?
lain je nampak nie hehe... wah nak join juga la leh ahakz..;)
nak yg muda.. umo bape? mcm sya boleh..:p

IMANSHAH said...

@sissyira

Ok..cuba faham, then?

Eh ramai lagi kawan Syira, apa peduli

IMANSHAH said...

@apezs shah

Ahah tuka sikit, hurm sila2 jangan malu jangan segan, tak payah bayar

white rose said...

naseb baik ABANG SHAH tak dikategorikan COMOT...

eh, comot dalam dialeg klate ape dia?

ckLah@xiiinam said...

Salam anakanda...
Sehari dua ini, ketingalan mengejar cerita-cerita anakanda...

Tak kuat berlari dah mutakhir ini. :D
Maaf ya...

IMANSHAH said...

@white rose

haha comot tu cemar kot

IMANSHAH said...

@ckLah@xiiinam

Wsalam

Takpe lah, sangat memahami arti ketidak kuatan tuan hamba

apezs shah said...

salam

shah apezs dah join...;)

linknya : http://sayaphalusinasi.blogspot.com/2011/01/bloglist-rabbit-dan-bunny-comot.html

IMANSHAH said...

Apez

Ok, mekasih

sicomot-comel said...

uhuk3...
cemar?huhu~

anyway,,tengss for joining en shah =)
bezz gak kalau ada yg lebih berumur join. Boleh kogsi pendapat.kan?

p/s : Waa..jangan sembelih rabbit tu!!

nza said...

join jgn xjoin....

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget