WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, January 6, 2011

GIVEAWAY EDY : AWAK BUSUK

Penat betul petang ni, kerja0kerja mengemas koperasi baru berakhir. Segala peluh dan bau harum sundal malam yang tak berapa nak harum pun semerbak di badan. Lalu teringatkan satu tag yang diterima dari AYU CITARASA RINDUAN berkaitan satu Give Away yang dianjurkan oleh THE BEUTY IN UGLY. Alang-alang dah hadiah perfume yang ditawarkan, nak lah juga join kan. Hehe.


Syarat-syaratnya seperti berikut :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUANdan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

Ok, masa untuk tag insan bertuah :


dan 



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

14 GENTA RASA:

hysman said...

aikkk,kena tag..
baek terima kasih..
sure akan jawab..tp malam karang yer..skrg line tak clear bos kat blakang..
hehehehh...

h A n Y S said...

eh eh?!
kena tag?
ehee~
akan diusahakan utk buat~
btw, link dah tukar baru??!!
hanys baru perasan..
ABANG SHAH gituuuu...
ehehehe~
;p

white rose said...

pergghh...ABANG SHAH join GA edy...
semoga ABANG SHAH berjaya mewangi- wangikan diri ye...

Adinda Amy Sensei said...

errr...x pernah join GA..huhu

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

n@jwamz said...

best of luck...ngeee:)

Citarasa Rinduan said...

thanks ambil tag nie

Afida Anuar said...

rajin...rajin...

cik bebel sentiasa said...

gudluck!!!!!
cik bebel pun dah join...ngeeee

NuR si CiKGu RiBeNa said...

wah..baru 2 hari x masuk
ada yg dah berubah ni..
saya tak boleh ketinggalan lagi..

hysman said...

dah siap....

http://smilemyfta.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

Raji berkata said...

hohohoh masuk gak GA nih ;D
good luck cikgu~~

butterflyana said...

Good Luck!
:)

h A n Y S said...

homework dah siap cikgu!
haha
http://hanysapek.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget