WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, January 10, 2011

PENTUTUPAN FACEBOOK : JANGAN ADA YANG MEROYAN

Akhirnya pengasas FB, Mark Zuckerbeg mengumumkan bahawa 15 Mac merupakan hari terakhir FB akan beroperasi. Selepas tarikh itu, segala aplikasi FB seperti gambar, chat, status dan sebagainya tidak akan berfungsi lagi. Kalau nak tengok link nya ada DI SINI.

Hurm, jangan ada yang meroyan selepas 15 Mac ni. Yelah mana lah lagi tempat penduduk tetap FB nak meluahkan sesuatu kan. Teringat status seorang teman FB..

Bangun tidur ingat FB, dah tidur mimpi FB. Huhu. 

Apa pendapat teman-teman tentang penutupan FB ni??




Nota kaki Imanshah :


Sebenarnya saya tak pernah hairan dengan keputusan ini. Saya antara manusia terawal di Malaysia memiliki akaun FB. Dari bertatih, hinggalah melihat FB begitu berjaya melekakan umat manusia. Akhirnya tahun 2011 saya memutuskan untuk mengurangkan aktiviti FB saya, dan nampaknya tindakan saya tepat kerana pengasasnya pun akan menutupnya. Teringat pula pergaduhan Memey ngan Abby Abadi.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

15 GENTA RASA:

white rose said...

btul2...
elok di tutup...

sy sangat2 bersetuju...

semuanya ada natijahnya...

terlampau banyak...

IMANSHAH said...

White Rose

Saya ada post link nya kat FB..wahaha, banyak juga respond..

sissyira said...

salam

cikgu baru sy perasan template cikgu tak ada button reply comment, nanti buat la yea..


baru 4 hari register FB, bagus juga dia tutup. sbb tak minat sgt...besok nk delete la...

eszol said...

u just got troll

IMANSHAH said...

sisyira

ok, nanti buat

IMANSHAH said...

sisyira

ok, nanti buat

IMANSHAH said...

Eszol

haha, ye tau2..dah ckp kat FB tu..

IMANSHAH said...

@sissyirasalam saya dah buat..try ni

Afida Anuar said...

Ohh..dah nak tutup. Ok la, lagi pun fb saya tak aktif dah...


kesian sapa yang masih angau kat fb tu, kena cari pengganti la nampaknya...

Mohammad Aiman said...

http://www.tweetermalaysia.com/?p=392

Wanita Bertudung Hijau said...

jauh di sudut hati sy bersetuju dgn penutupan akauan fb ini, malah turut merasa lega yg maksima :-)

Mohammad Aiman said...

@Mohammad Aiman


http://www.associatedcontent.com/article/6198826/is_facebook_ending_on_march_15_another.html?cat=15

Raji berkata said...

woahhh dh nak tutup ker owh o.O

nza said...

waaaaaaaa...sedih gak cz byk gmbar2 akak simppan dlm tu trutama gmbar program sk.....

makdara TERdiva said...

adik MDT bertemu cintanya juga di facebook :)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget