WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, January 31, 2011

TERIMA KASIH SI COMOT DAN AISYA

Entri malam ini merupakan entri ringkas. Imanshah ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada dua orang teman blogger yang sudi membuat entri tentang HOK SENGOTI. Yang pertama :



dan juga



Kedua-duanya telah membuat entri khas untuk Imanshah dalam blog mereka. Alhamdulillah persahabatan dunia maya sememangnya manis untuk dikenang.

Pantun untuk Si Comot



Berjalan sekawan tentera semut
Hendak menuju Indrasakti
Comel sungguh dirimu comot
Baik juga budi pekerti



Pantun Untuk Aisya Humaira

Kalau menebang pohonan ceri
Jangan menimpa Pulau Jawa
Ingatanmu Aisya yang dikau beri
Tetap kukuh dalam jiwa

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

25 GENTA RASA:

sicomot-comel said...

ahaa...

bestnye dapat pantun daripada cikgu iman !

hehe..
sesama kasih ye cikgu ! =D

IMANSHAH said...

sama2 comot..wahaha

Citarasa Rinduan said...

ehem

hok sengoti tetap dihati

IMANSHAH said...

@Citarasa Rinduanthanks AYu..Citarasa Rinduan juga

nur aisya humaira said...

waaa,tq cikgu...:)
tanda ingatan sye utk cikgu...wakaka
bestnye pantun ni..rase nak jawab pantun tpi tk de idea plak...hehe..:)

IMANSHAH said...

@nur aisya humairasaya ingat akan orang yang ingat saya..wahaha

nas said...

wahh.. pandai gak cikgu imanshah ni buat pantun. yg menerimanya.. ape lagi.. balas la :)

IMANSHAH said...

@nastulah tunggu jugak, takde pun depa balas

Afida Anuar said...

Pantun utk saya takde cikgu? ngeh33..

oooo maknanya kene buat entry tuk cikgu eh... takpe la ..bye...

haha

IMANSHAH said...

@Afida Anuarboleh je..nah amik ni

Ibu menjahit kebaya nyonya
Untuk dipakai diwaktu pagi
wahai cik afida hamba bertanya
Ni dah malam2 ni napa tak tidur lagi

Raji berkata said...

woahhh nk pantun gak
nnti nk wat gak lah entry psl blog ckgu
huahua

IMANSHAH said...

@Raji berkatasila2 dik..takde meseelah

mR.sYaH said...

wow bestlah cikgu ada entri khas lagi.. pastu siap bagi pantun lagi khas jugak.. menarik betul..

nur aisya humaira said...

haha..cikgu,sye tkde idea lgi ni...wakaka...

IMANSHAH said...

@mR.sYaHinsyaallah kita buat baik, orang balas baik ngan kita

IMANSHAH said...

@nur aisya humairausaha sampai berjaya ..wahahaha

sissyira said...

salam pagi selasa =)

sama-sama,,hehehe..

pandai dia berpantun..

beshkan ada org review blog kita =)

Raji berkata said...

woahhh terharu2 T.T

hak2 nih ad tag contest utk cikgu ;D


http://www.prettylikerazi.info/2011/01/giveaway-eqbalzack-sedut-kasi-abes.html

ijatnuar87 said...

hehehhe...cikgu BM punya pasal la nih..berpantun2 plak,hehehe

IMANSHAH said...

@sissyiratulah, ada gak ingatan untuk kita, then kena lah balas kan

IMANSHAH said...

@Raji berkataooo contest ni ke??wahaha

nanti saya tengok, ada idea saya buat

NzA said...

iman ngajar BM ek???????

IMANSHAH said...

@ijatnuar87alahai bukan cg BM pun bukan susah sangat nak pantun nya

IMANSHAH said...

@NzAone of my subject lah...

sicomot-comel said...

Ok, SCC jawab pantun cikgu !
tapi xpower lah.. hehehe

Tentera semut datang berkumpulan,
Lama berjalan sampailah Inderasakti,
Tentera pantun ketuanya Iman,
Orangnya gagah lagi baik hati.

keh3..ape macam cikgu??hehehe

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget