WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, January 6, 2011

WOOT WOOT BLOGLIST

Salam..malam tadi aku ditag oleh  SYIRA  untuk join satu segmen yang dibuat
 oleh  WOOT WOOT

Syarat2nya cukup mudah : 

1. Follow woot woot

2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "

3. Dalam entry tu korang letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
4. Then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative or campur campur..
5. Korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you


okei tu je..tarikh last submit benda alah ni adalah pada 11/1/2011..haha cun tak tarikh gua pilih?lol..itu tarikh last style ur hijab contest habes..so widget sponsor and banner tu kene lah remove..so kalau da remove nanti kosong..hoho..boley la letak blog list kat situ :)


Jawapan Imanshah

no 1..sudeh

no 2..pun sudeh

no 3..sudeh, nampak tak atas tu

no 4..campur-campur macam nasik campur


No 6..APEZ SHAH, IJATANUAR dan MR SYAH




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

7 GENTA RASA:

apezs shah said...

salam

alamak saya di tag ke?
hehe. Nak join cuma terkilan ni xdpt. sebab pada soalan 1 tu dah buat saya nebers.. saya dalam problem xboleh nak follow blog org.. camne nak buat nie?

IMANSHAH said...

apez

hehe, napa tu xleh follow..takpe..tak wajib pun

Wan Gerrard said...

hmm nak join gak la =P

IMANSHAH said...

Sila2

iqbalsyarie said...

woot woot! haha

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! nanti gua bace entry2 ni :)

ijatnuar87 said...

cikgu,link woot woot merah tu xleh la...xmenjadi...

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget