WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, February 17, 2011

BAU BADAN

Salam..Malam ini sebenarnya Imanshah menghadapi masalah internet yang sangat slow macam siput babi..(baca terus ok) ..jangan baca ada koma macam ini ..SIPUT, BABI..ok..haha gurauan semata. Usah ambil hati wahai Kak Nab ngan Dollah Jendol ok. Lalu, dengan penuh dedikasi Imanshah berkelana sekejap ke Cyber Cafe Taman Cempaka ini. Buang tebiat apa malam-malam buta ni. Maklumlah jejaka terhangat, mana nak bersosial malam-malam. Haha, jaga diri selalu.. Kahkah sila pengsan dengan ayat memuji diri sendiri itu.

Aapapun sekadar entri pendek malam ini. Sebenarnya dari tadi Imanshah sangat tidak selesa kerana di sebelah Imanshah ada seorang mamat ni baunya Ya Allah, sangat macham. Tengik btol baunya. Mana entah datang. Tolonglah tinggalkan CC ini jika kau membaca blog aku ini. Dah hampir sejam terpaksa memendam rasa di sini. Menjeruk perasaan akan baunya yang tengik itu. Tiba-tiba bukak kasut pulak, lagi membuatkan diri rasa nak pengsan. Adei, baiklah rasanya terpaksa undur diri, Imanshah tewas jua. Kalah dengan haruman badannya yang semerbak. Tewas daku malam ini.

Hasrat untuk bersosial di CC terpaksa dipendamkan. Nampak gaya dia tak mahu mengalah. nak pindah ke PC lain, nampaknya penuh dengan pelajar politeknik. Baiklah, jumpa lagi ya!! Pekena teh tarik best juga. Adios!!



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

21 GENTA RASA:

Citarasa Rinduan said...

student politeknik>>

adoi...malu beta mendengarnya..

PS: apa barang teh tarik cikgu...pekena roti canai lah...

hazlin said...

tak mandi beberapa tahun kot.. atau baju tak pernah basuh..

ibuintan said...

hahaha kesian kak nab hari ni...

tu berapa hari tak mandi tu, kalau kambing sah mahal reganya tu..

Zamz said...

okla tu baru ada kepelbagaian bau..asik bau wangi je ekekeke

Ayuni said...

hikhik, mcm2...

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

hehehe maybe dia x pasan kot dia berbau

azweennour said...

hahahah..semangat pakai baju xbasuh beberapa bulan.

memang pengsan kalu mcm tu.
dulu pernah naik bus dr kl ke kuantan, pakcik kat depan tu terlalu wangi ketiak hitamnya.

dah la dok kat bawah aircond

pening pala..last2 semua pakat turun kat rnr-------muntah!

hysman said...

hahahaa...
tahan cikgu...
klu takleh tahan sound jer....
takpun kasi spray ambi pur kete city itew...kehkehkeh

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

hehehe maybe dia x pasan kot dia berbau

eszol raar said...

CC mana la cikgu pergi ni

Solihin Zubir said...

heheh.. bila fikir balik kan, diorg x check ke bau badan diorg? ataupon bau tu dh sebati dgn hidung diorg.. huhu..

khaifaiz said...

aku pn tgh online kat CC ni.. geram gila ngan tenet ni...

Kaseh said...

wakkaka dak iman nih...kelakar laa..heheheh dapat bygkan camner iman dok menahan bau tuh..

nur aisya humaira said...

hak2...kecian2,pernah jua kualami spt ini dulu...aduhaii...

eszol raar said...

tu bukan kesah saya la cikgu

sy x se-bajet n se-hot tu

ade dulu student cikgu camtu

haha

NzA said...

bau yg boleh menganggu ketenteraman awam tu...agak2 mamat tu xprasan ke bau badannya yg menikam lubang idung org ye!!!!!

Afida Anuar said...

Dia makan kari banyak sangat kut shah..errr

nurkass said...

salam iman..
mesti tak tentu arah jadinya kan..kat ofis akak ni pun ada gak berlaku camtu..nak tegur serba salah..haihhh..diri ini nak pitam dahhhh..haha

::FAIZ FARISH:: said...

siram dia pakai minyak wangi hehehee

makdara TERdiva said...

kalau lelaki tu biasalah! tp ade gak pompuan yg cenggini..

teringat kisah masa sekolah menengah dulu, ade sorang kawan yg punya body perfume semulajadi..MDT tak berani tegur sbb takut dia terasa..rupa2nya kawan2 lain pun perasan..terus melekat gelaran "lili bawang"..kesian!

Raji berkata said...

hahahah
cikgu ngumpat dalam blog yerr..
;D ok lah xkan nak tgor btol2 dia kan =.=" segan nnti

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget