WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, February 14, 2011

BINTANG MENANG

Alhamdulillah, perlawanan ke 7 Liga Hoki Perak antara Sekolaha Bintang dan 1 Mas B berkesudahan kami menang 6-1. Walaupun memperoleh kemenangan yang agak sederhana besar, namun masih banyak yang perlu diperbaiki dari semasa ke semasa. Sekalung tahniah buat semua anak-anak Imanshah yang berjaya menghadirkan tiga mata berharga buat pasukan. Untuk perlawanan terakhir pada hari Ahad nanti kita perlu buat sebaik mungkin. Bertemu "King of Hockey" di kinta dan juga Perak, iaitu Anderson, memerlukan kekuatan dan kekentalan di semua bahagian. Bermula dari keeper, pertahanan, sayap dan serangan. 

Usai Liga Hoki Perak, kejohanan yang menunggu seterusnya ialah MSSD Kinta Utara dan SBP Zon Utara. Harap-harap kedua-dua kejohanan yang menjadi target kami bakal memberikan memori terindah nanti. Good job boys. See u tomorrow kat padang.. Lagi-lagi cuti kan. Lepas berarak untuk Maulidurrrasul, kita buat latihan ok!..Terima kasih buat semua pembaca yang sudi membaca berita kejayaan tak sehebat Man United mengalahkan Manchester City dua malam lepas. take care semua!! Nak basuh jersey.hehe..



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

17 GENTA RASA:

James Buns said...

star bukan ambik semua aseler je ke?

haha..biasa la..sakit..

Citarasa Rinduan said...

cikgu......hasil titik peluh dan semangatmu..akhirnya....

tahniah!!!!..tahniah STAR

ayu tumpang happy, cikgu belajer apa kat anak2 buah???

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gigih berlatih even cuti kan...

F&Y... said...

Tahniah STARian..

ikan emas said...

tahniah dan syabas

alang ridhwan said...

tahniah (^_^)

nur aisya humaira said...

Assalam cikgu iman...
waahh,tahniah2...bagus anak2 cikgu ye...:)

adrenalina said...

tahniah menang...tu lah ganjaran nyer utk basuh jersi hehehe...slamat hari maulidur rasul! =)

:Cikgu Akim: said...

tahniah..bila pulak cikgu nak main..heheh

adol ihsan said...

assalamualaikum, cikgu ..

huhu.. tahniah la team star menang.. semoga maju jaya pasnie,, :)

Azmi said...

tahniah jgk utk juruletihnya...

khaifaiz said...

tahniah2.. semoga maju jaya

~~su manje~~~ said...

Kejayaan di tangan anda...teruskan

kembatolo™ said...

tak penah main hoki,, huhu..

semoga berjaya. insyaAllah boleh menang. hikhik

Afida Anuar said...

tengok la sapa coach dia...belasah sampai 6-1 tuuu..

cikgu, tahniah!

sissyira said...

salam

tiba-tiba tangan terasa sengal..argh....fobia...apa pun...tahniah di atas usaha itu =)

nabilah_2908 said...

wah...6-1...

tahniah tuk pasukan Bintang..termasuk coach nya sekali..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAM MAULIDUR RASUL

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget