WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, February 5, 2011

CONTEST 1 : BILA SAYA MATI BY SISYIRA

Kali ini Imanshah di tag oleh SYIRA untuk join satu contest nya. Untuk melihat syarat-syarat penyertaan bolehlak kita semua berjimba-jimba ke SINI.




Agak-agaklah bila expired date gambar tin ke hapa ni??

Jawapan Imanshah : 01.02.2007...Agak jelah, sebab kabur mata pun tak berapa nampak dah.

Kali ini Imanshah nak tag : CITARASA RINDUAN dan DARI PENJURU INI

Ok Syira, Imanshah support contest pertama Syira!!!

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

4 GENTA RASA:

kakcik said...

Kakcik nampak macam 20072010 je.. :)

hysman said...

20.07.2010 la cikgu....
hahaa

sissyira said...

salam

thanx sebab joint =)

good luck yea =)

Raji berkata said...

hurm mne satu tarikh luput dia =="

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget