WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, February 22, 2011

CONTEST PILIHAN HATI WR

Ni Imanshah nak join Contest Pilihan Hati WR. Kalau nak join bleh KLIK SINI

So, buat Ustazah White ROse, ni pilihan saya
1@PH3
2@PH4
3@PH1

Kenapa nak join contest ni yek?? Sebab nak support kengkawan lah, bukan nak hadiah sangat pun. Kengkawan penting dalam berblog ni. WR n i sapa yek. Nilah ustazah rock kita. Bukan rock sebab suka nyanyi macam Ella, atau pakai seksi2 tau..tapi rock sebab easy going dan tak mudah melatah. Kuat hati, teguh peribadi..Tak gitu ustazah??


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

10 GENTA RASA:

white rose said...

hahaha...

aduhhh...angkat bakul laa sangat tu...
dah tingat 14...

ting tong,
sila turun balik...

miahahaha...

thanks ye sudi join & meriahkan lagi contest nih...

PENYERTAAN ANDA DITERIMA

mR.sYaH said...

betul tu cikgu.. join untuk memeriahkan lg arena blog nikan.. apa2pun semoga menang..

adol ihsan said...

huhu .. cikgu, contest lg.. hehe ..
cam menarik aje. :)

nur aisya humaira said...

Gud Luck cikgu iman..:)

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Moga berjaya..

aReTikZ said...

weehuu ~ ingatkan hati mana yg dipilih.. nak rasa nasi minyak kan.. ahakz..

Apapapun.. gud luck ^_^

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

moga berjaya

Wassalam

white rose said...

baca kali kedua, baru perasan ayat nih...

"WR n i sapa yek"

hahahaha...gelak besau daku malam nih...

agak2 ade yg tak tido lena malam nih...

miahaha...

IMANSHAH said...

@white rose

haha..tulah

patutnya WR ni sapa yek..kahkah

sissyira said...

salam

sama-sama memeriahkannya =)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget