WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, February 22, 2011

DOAKAN KAMI DI RIVER FARMER

Mulai 23 hingga 27 Februari nanti, kemungkinan besar HOK SENGOTI akan terbiar sepi. Tiada lagi kidungmu. Hehehe. Untuk makluman semua, pada tarikh yang disebutkan tadi Imanshah bersama anak-anak buah Imanshah sedang berjuang di Kejohanan Hoki SBP Zon Utara di Sungai Petani @ River Farmer.

Kalau blog rakan-rakan tak dijejaki tu, ampun dan maaf Imanshah pohonkan. Jika berkesempatan nanti, InsyaAllah Imanshah akan update keputusan dari SP. Doakan kejayaan kami ya.





TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

39 GENTA RASA:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam cikgu

ayu memahami

moga team cikgu juara yer

Muhammad Ridhwan bin Mohd Shokri said...

salam, ckg, game kt mane? nk dtg tgk buleh x?

IMANSHAH said...

dtglah..kat stadium hoki MPSP

Muhammad Ridhwan bin Mohd Shokri said...

beres2.. ade game yg petang x? sy xde kelas ptg esk..

IMANSHAH said...

@Muhammad Ridhwan bin Mohd Shokri

kami petg esok baru gerak..mintak tangguh sehari coz ada MSSD kat ipoh..

gem pagi lusa kot

nur aisya humaira said...

Gud LUck utk cikgu N ank2 buah..:)

Muhammad Ridhwan bin Mohd Shokri said...

@IMANSHAH

oohh, baiklah kalau mcm 2, hari ahad petang klu ade game, bleh la edjas nk pi tgk.. (bersemangat)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

good luck untuk pasukan hoki kamu... semoga dapat membawa pulang piala kejohanan tu yerrr

ckLah said...

Nak pinjam pom pom girl kami tak?

Hehe

sissyira said...

assalam

selamat pergi dan selamat kembali

semoga ada berita gembira dari sana =)

Afida Anuar said...

lar..ye ke..

rindula nanti nak baca celoteh cikgu...heheh

white rose said...

semoga selamat segala2nya,
dipermudahkan segala2nya...


cikgu pasti rindu kat sy kan...
miahaha...

Abd Razak said...

Moga berjaya...pasti ada cerita menarik lepas ni..:)

ikan emas said...

moga cikgu n anak murid berjaya sebagai juara !!

mana tau kot nanti ada pasukan luar negara mengintai pemain STAR ??...nak bayar RM30k kpd pemain..dah tu pengurus pulak nak bayar berapa ???

sahromnasrudin said...

duk hotel mane???? jangan lupe pi village mall tau heheheee

Cik SHiNJU said...

Gud Luck! :)

iKhRam said...

ok.. faham!! hehehe.. semoga keputusan yang tercipta nanti dipersetujui semua.. amin

NzA said...

gud luck.....moga brjaya.

::FAIZ FARISH:: said...

very nice picture

nabilah_2908 said...

good luck...!!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : CITRA HATI ALIESHA KIRANA

Amy Syaquena said...

its ok anyway good luck buat team cikgu ye.

mie said...

gud luck untuk pasukan cikgu...
gue tau tempat ni..
sebelah kiri ada stesen keretapi dgn kfc kan...
hahahaaaa

ibuintan said...

selamat berjuang kepada pasukan bintang, moga berjaya ..

aReTikZ said...

Good luck ur team bro.. InsyaAllah.. Boleh juara tu.. hehe..

Un Phat Lee said...

semoga success

Kakzakie said...

Assalamualaikum cikgu,

Doa kakak mengiringi moga kejayaan dapat dirangkul. Amin....

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum cikgu

selamat datang ke SP... (^__^) ~

amirul said...

Selamat maju jaya!

* maaf lama x singgah sini... kesuntukkan masa... :(

mR.sYaH said...

semoga team cikgu menang... yeah!

Sham said...

gud luck bro...may the best team win...

jiwemude said...

gud luck!

neway, ni 1st time bw sini..n da folo..sudi folo blik:)

sissyira said...

salam

cikgu balik nanti joint bloglist ni

"Jom join Bloglist Pak Cek Biola.."

REPUBLIK N9 said...

gud luck!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ada import pemain liga german ..??

princess laila said...

wahhh~
moga bejaya hendaknya~ :)

gadisBunga said...

sungai petani tu kampung GB tau!

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

ingatkan katner la river farmer tu hehehehhe

Semarak Api said...

tgk pic tu mcm kt lua ngra jek.hehe

haish..apsl xleh tgk gmbr2 kt lua ngra sakng nih..

Raji berkata said...

igtkan gi jaga ladang mana tadi
hahaha good luck cikgu
semoga berjaya ^^

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget