WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, February 28, 2011

KEMENANGAN

Salam buat semua. Lama sungguh tak menjenguk ruamh nan satu ni. Rasanya dah bersawang pun. Hurm, memang saja Imanshah nak fokuskan kepada kejohanan di sana. Tak mahu ada gangguan luar. Apapun Imanshah nak ucapkan terima kasih kepada teman-teman yang sudi menjengah rumah ni, dan meninggalkan ejjak dan memberi kata-kata semangat buat pasukan Imanshah.

Apapun berkat kesungguhan dan kegigihan akhirnya team hoki kami menang juga akhirnya. Muncul johan Kejohanan Hoki SBP Zon Utara mengalahkan 15 pasukan sekolah lain. Keputusan seperti berikut :

Peringkat Kumpulan

STAR vs SM Sains Pokok Sena (2-0)
STAR vs SM Sains Kubang Pasu (3-0)
STAR vs SBPI Kubang Pasu (4-0)

Suku Akhir

STAR vs SM Sains Kepala Batas (4-0)

Separuh Akhir

STAR  vs  MCKK (4-3) penalti

Akhir

STAR vs SM Sains Raja Tun Azlan Shah (1-0)

Apa lagi perasaan yang nak digambarkan. Kesyukuran pada Ilahi kerana memberi kekuatan untuk pasukan ini, Cg Nizam, Cg Iqbal, Cg Fazlin, Cg Zulkifli DIn, AMirul, Nasron  yang tak jemu memberi sokongan. Jua buat Muazzin yang setia menemani. Dan paling penting buat semua anak-anak saya yang menunjukkan semangat berjuang yang tinggi memastikan kejayaan milik kita kali ini. Cikgu bangga dengan kamu semua. InsyaAllah kita akan emmbawa cabaran Zon Utara ke peringkat Kebangsaan nanti di Kuala Ternegganu pada bulan Mei nanti.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

55 GENTA RASA:

ckLah said...

Kat Terengganu nanti....Nabil ada. Dia masuk acara memanah!

ckLah said...

Tahniah STAR!!!

IMANSHAH said...

ooo memanah...tanganku tak sekuat nabil..huhu

Dinas Aldi said...

TAHNIAH STAR!

dan tentu tahniah pada cikgunya juga :D

Kakzakie said...

Tahniah cikgu!! Akhirnya kejayaan dapat juga dirangkul. Syukur....

IMANSHAH said...

@Dinas Aldi

Thanks Kak DInas.. Dah dekat dah dok, SM Sains Kapla Batas

cikgu isza said...

oo.. patutlah saya tengok sekolah sana sini riuh rendah padangnya..
tahniah atas kemenangan..

IMANSHAH said...

@Kakzakie

terima kasih kak..alhamdulillah, bukan sedikit pengorbanan

Tukang cerita said...

tahniah!
korang mmg hebat
:)

IMANSHAH said...

@cikgu isza

sukan dah mula dah cikgu

IMANSHAH said...

@Tukang cerita

hurm, tanks kak nurul

h A n Y S said...

wah! tahniah pd semua warga hoki STAR! :D

Afida Anuar said...

Tahniah buat coach...berkat usaha keras semua pihak...

wahh nk pi ganu..lawan kat sekolah mana nanti cikgu shah?

IMANSHAH said...

@h A n Y S

terima kasih deh

IMANSHAH said...

@Afida Anuar

SM Sains Sultan Mahmud

Citarasa Rinduan said...

tahniah cikgu..
ayu tumpang happy lah...............

peeh...banyak tu scornya...pihak lawan semua makan telor yer cikgu..heheh

nur aisya humaira said...

waaa,congrate2 utk ank buah cikgu iman..:)

IMANSHAH said...

@Citarasa Rinduan

hurm, haha makan telur lah tu

IMANSHAH said...

@nur aisya humaira
Thanks Aisya

Raji berkata said...

woahhh cikgu mengajar STAR eh?
sume menang tuh
congrts2 ^^
memang hebat team under cikgu nih

IMANSHAH said...

@Raji berkata

hebat sebab disiplin, dan istiqamah..huhu

~Insan Biasa~ said...

Wahhh.....HEBATnya...TAHNIAH !!!

IMANSHAH said...

@~Insan Biasa~
budak2 yang hebat

~Insan Biasa~ said...

hasil bimbingan dari cikgu yg HEBAT juga tu....

sonata anak kancil said...

Tahniah ! bagus anak2 murid cikgu...lepas ni ke mana pulak

IMANSHAH said...

@~Insan Biasa~tahniah2 juga hari bahagia awak

IMANSHAH said...

@sonata anak kancil

Ke Kuala Terengganu peringkat Kebangsaan

Firdaus Kasim said...

you are champion ! sambil nyanyi lagu quenn.. hehe

IMANSHAH said...

@Firdaus Kasim

best lu nyanyi der

~Insan Biasa~ said...

:-) tq. semua orang ada hari bahagia

IMANSHAH said...

@~Insan Biasa~
Alhamdulillah

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

kerana kesungguhan cikgunya membawa star memperolehi kejayaan besar

tahniah

Wassalam

Alang Ridhwan said...

tahniah kpd ckg, players n all members of STAR... penantian yg lama.. gud luck kt terengganu nanti..

mR.sYaH said...

wah menang tu.. tahniah2.. tgklah sape jurulatih diakan.. semoga menang kat terengganu plak..

ibuintan said...

tahniah... tahniah...tahniah..

hasil kerja keras Iman dan anak buah berbaloi, teruskan misi di kuala trengganu nanti

final vs jiran ke? dua-dua ipoh mali..

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Tahniah kepada cikgu dan anak buah..

Well done!

hazlin said...

congrats!
jauhnya bertanding...

nub said...

ok jeles sat di situ.. zaman kami dulu paling hebat semi..ceit..haha

apa2 pun,tahniah STAR. seratas pon da jadi cikai. haha

Suhelmi said...

HOK SENGOTI?


pe nie x paham la......

sissyira said...

salam

tahniah di atas kemenangan itu,,,tak sia2 berletih selama ini..


saya sihat je ..hehe


jom la joint ni


Jom Baca dan Komen--"Join Bloglist Ujang9897"

mie said...

wow!!
tahniah utk STAR...
ehheee

iKhRam said...

yey yey.. kalau citer kat akashah ni.. kembang2 la ex-school die menang.. hahaha

Cik SHiNJU said...

Wah..hebat..Tahniah yer :)
MCKK pun tewas..

akhiran said...

Tahniah sekolah bintang, juga kepada cikgu yang banyak berjasa

nurkass said...

tahniah STAR!!
semoga semakin bersemangat untuk lawan di terengganu nanti..tahniah..

gadisBunga said...

STAR jadi champion di Sg petani...tahniah kepada cikgunye!

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

NzA said...

TAHNIAH..TAHNIAH...TAHNIAH...xsia2 pengorbanan n kerja keras semua....

Mawar Merah said...

Uiks. Cikgu upenye.. Skolah mn cikgu?

nabilah_2908 said...

wah...memg hebat la STAR....tahniah..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AIR OH AIR

REPUBLIK N9 said...

mantap. tahniah3

woot-woot said...

eceyh..skolah gua lemah hoki..tapi bak tang rugbi ! hahhahah *tetibe lak masok rugbi..hehe


boleh ke islamkan babi ?

white rose said...

tahniah...
tak sia2 usaha ckgu turut serta...

Ummi Humaira said...

salam cikgu IMANSHAH...

TAHNIAH di atas kejayaan STAR .. semuanya hebat .

River Farmer tu dah dekat dgn kampong akak tu ..

edy anuar said...

tahniah star!
main dekat sesma ke cikgu?
brape hb? insyaallah xda aral saya datang sokong. =)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget