WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, February 17, 2011

KEMPUNAN DURIAN DI ARSENAL

Salam tengah hari buat semua. Petang ni septutnya ikut kengkawan makan durian dan menyertai perlawanan persahabatan bola sepak staff di Layang-layang kiri. Namun di saat-saat terakhir terpaksa membatalkannya kerana kena buat fitness test untuk budak-budak hoki. Adei, kempunan untuk melepaskan kerinduan bermain bola dalam perlawanan. Setakat main sepak-sepak tu selalulah. Yang penting tak dapat makan durian Padang Rengas, antara durian yabg tersedap. Hehe. Alamak kempunan betul nak makan durian. tapi takpe, kat Perak durian dah bersepah sekarang sebab dah musim.

Seronok juga tengok aktiviti kawan-kawan. Selalu juga ada perlawanan badminton dengan rakan-rakan dari sekolah lain. Sekurang-kurangnya dapat mengeratkan perhubungan dan juga dapat menjaga kesihatan kita. Yalah, kadang-kadang masa tu sangat  mencemburui kita. Bukan senang dah nak duduk bersama kemudian lakukan aktiviti bersama. Mungkin agak janggal sedikit sebab ramai dah rakan-rakan seangkatan yang dah berpindah. 

Bila bercakap pasal bola, Imanshah nak ucap tahniah buat Fan Arsenal kerana menang dengan Barca malam tadi. Bukan senang nak menang dengan team-team hebat. Tapi tiada yang mustahil kan. Bak kata David Villa, Arsenal telah menunjukkan permainan yang baik, namun aksi di Barca pasti berbeza. Saya doakan barca menang nanti. hehe, jangan marah Arsenal. Ok, minta diri dulu, perut sudah berkeroncong. Kita jumpa nanti malam ya!.. Insyaallah Imanshah akan jenguk kawan-kawan semua!



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

14 GENTA RASA:

Citarasa Rinduan said...

selamat tengahari cikgu.......

betul2 ayu setuju sangat..makin rapat ukhwah. perut pun kenyang makan durian..
heheheh

PS :arsenal menang? tahniah2...

wahida said...

x minat bola utk kesekian kalinya..heheh!
saya pun teringin sgt durian yg best! kat sini semua durian isi dia nan hado je..huhu...

Semarak Api said...

arsenal mmg terbaekkkkk!

Raji berkata said...

ah tak sabar nk tnggu ayah blikan durian
huahua

Cik SHiNJU said...

Menang tipis jek...alahai..
Harap2 boleh menang kat sane nt..
Syabas Arshavin!

Afida Anuar said...

musim durian ke skrg ni shah? tetiba mengidam durian jugak..heh!..

shah... bc ni.
http://paultan.org/2011/02/17/honda-malaysia-to-recall-21956-city-and-1680-jazz-vehicles/

kereta shah kene panggil ke?

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum cikgu

kita ada gak merasa durian pantai remis masa balik dari lumut hari tu... mahal gak sekilo 1o ringgit...

hidup barca hehe ~

Insan Marhaen said...

tak pandai main bola. tapi kalau malaysia menang, suka la tengok...

NzA said...

nk wat camne, cikgu kena byk brkorban utk pelajar n sekolah....

sahromnasrudin said...

aku sedih la Barca kalah huhuhuhhh

Fadzli Amir said...

Salam..sekaghang musim doghoyan ke kat sane?..aghi tu balik beruas ta sempat pegi dusun...

REPUBLIK N9 said...

penyokong arsenal datang blog barcelona fan nii ha3... kamon la van persie! HA3

Amy Syaquena said...

maaf tak suka arsenal huhu...

CIK TOM said...

cik tom xminat plk bola2 ni...hehehe....

p/s: sori br berkesempatan singgah ;)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget