WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, February 16, 2011

LIGA JUARA-JUARA (AKSI 16 TERBAIK)

Malam ini, Liga Juara-juara kembali merancakkan saingan bola sepak dunia. Malam ini juga sebanyak 16 pasukan mula bertemu sesama sendiri  untuk melangkah ke babak berikutnya. Dari 16 pasukan , kelab inggeris  menjadi penyumbang terbanyak dengan empat pasukan ke babak 16 pasukan terakhir. Antara lain Arsenal, Chelsea, Manchester United dan Tottenham Hotspur.  Penyumbang terbanyak kedua adalah Itali (Roma, Milan dan Inter) dan Spanyol (Valencia, Barcelona dan Real Madrid).  Jerman dan Prancis mempunyai dua wakil, Schalke 04 dan Bayern Muenchen di kubu Jerman, dan Olympique Marseille dan Olympique Lyon pula mewakili Perancis. FC Copenhagen dan Shakhtar Donetsk pula melengkakan baki dua pasukan. 

Untuk aksi malam  ini, ada beberapa   perlawanan manarik.  Antaranya ARSENAL bertemu BARCELONA.  Inter Milan  melawan Bayern Muenchen juga bakal memperlihatkan aksi yang menarik. Hurm aksi-aksi ini merupakan ulangan Liga juara-juara tahun lepas. Apakah keputusannya sama? Sama-sama kita nantikan.  Sistem nya masih lagi sama, di mana menggunakan sistem kalah mati dalam dua perlawanan.pasukan yang memiliki agregat yang lebih baik akan mara ke pusingan lapan terbaik (suku akhir). Sama-sama kita nantikan keputusan nanti.TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

2 GENTA RASA:

Sekamar Rindu said...

salam..

chelsea pilihanku....hehe

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

Tonight my beloved Spurs will fight against AC Milan.

All Hail Tottenham Hotspur!

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget