WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, February 6, 2011

MANCHESTER UNITED KALAH BUAT PERTAMA KALI EPL 2011

Manchester United mengakhiri statusnya sebagai pasukan yang belum tewas   di Stadium  Milineux. Menghadapi tuan rumah yang sedang bergelut untuk keluar dari zon penyingkiran,WOLVES, skuad bimbingan Sir Alex Ferguson ini tewas 2-1.Nani menjadikan kedudukan 1-0  apabila menghadiahkan gol pertama Manchester United pada minit ke-3 perlawanan. Kemudiannya  Wolves menyamakan kedudukan lewat gol oleh  George Elokobi, dan gol kedua menyusul melalui  Kevin Doyle. Walaupun tewas MU masih mendahului carta EPL dengan 54 mata, 4 mata di hadapan ARSENAL yang mengekori di tempat ke dua dengan 50 mata. Manakala Manchester City ke tiga dengan 49 mata. 


Keputusan lain

STOKE CITY 3-2 SUNDERLAND

ASTON VILLA 2- 2 FULHAM

EVERTON 5-3 BLACKPOOL

MANCHESTER CITY 3-0 WEST BROMWICH

NEWCASTLE 4-4 ARSENAL

TOTENHEM 2-1 BOLTON 

WIGAN ATHLETIC 4-3 BLACKBURN ROVERS

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

11 GENTA RASA:

eszol raar said...

yes!

kalas jgak akhirnye

esok kita saksikan pertemuan suarez n torres

hahahaha

Sekamar Rindu said...

salam..

lum lagi..lum tido lagi,


MU kalah...hehe.

IMANSHAH said...

@eszol raarhurm

yeah, takpe,,nak tgok bagaimana bisa torres

IMANSHAH said...

@Sekamar Rinduyess ramai yg mennatikan kekalahan ini

sonata anak kancil said...

nak ucap takziah ke atau tahniah ni???

walaupun roomate sangat2 suka tengok semua perlawanan bola...saya hentam zzzzzz....he3x

IMANSHAH said...

@sonata anak kancil
roomate??mula2 xpaham, last baru realize..hehe mr hubby rupanya

Lelaki Ini said...

tak minat bola..
so..
memg tak tau apa..
hakhak

IMANSHAH said...

@Lelaki Inikena minat nih..hehe

Qamarul Sahid said...

aikk camne leh kalah!!! takpe..

glory2 man united!!

IMANSHAH said...

@Qamarul Sahid
macam mana apa lagi..kalah sebab Wolves lebih gol lah.hehe

gadisBunga said...

yesss!!! MU kalah! mueheheh~

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget