WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, February 4, 2011

SAAT INDAH AWAL PERKAHWINAN

Salam semua. Malam ni rasanya tak ada benda yang nak update. Jom layan satu dialog yang Imanshah dapat dalam FB. Rasanya dah ada bloggers yang buat entri pasal ni. Takpe, bagi yang belum tengok kita layan.




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

26 GENTA RASA:

lillies said...

adoila...maunye sy jadi semakin takut dengan alam perkahwinan...huhuhu...

harap2 my prince charming xdela mcm tu..

entahkan ada ke tak my prince charming... ape2 pn dat was fun...hehehe..

IMANSHAH said...

@lillieshaha ada ke pulak..insyaallah perancangan Allah terbaik

Kaseh said...

normal la ni.. 1st year wangiii... 2nd year ok la so so.. 3rd year kena jaga2.. 4th year kalau tak sabar mmg dlm dilema.. 5th year.. the end! :)
tapi den bertahan sampai 3rd year je.. pastu dah kena kebas ngan pmpuan lain... mmg den tak halalkan dunia akhirat :)

ashraf said...

hahaha kalau baca terbalik la baru best :P

Ikmal Fayadh said...

kahkahkahkah! pinjam jap, nak tunjuk kat awek. :D

NuR si CiKGu RiBeNa said...

kreatifnya sape yg buat ni.
hebat!

cikgu isza said...

orang selalu cerita yang sedih2 tentang perkahwinan atau yang perit.. tu pasal ramai yang taku nak kahwin..

bila cerita yang manis2 orang kata menunjuk.. habis tu camna?

IMANSHAH said...

@Kasehapa lagi jadik macam abby ngan memey la..saling bergaduh dalam paper

IMANSHAH said...

@ashrafitulah motip nye pun

IMANSHAH said...

@Ikmal Fayadhamik2..wajib tunjuk

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Banyaknya negatif hingga ada orang takut nak kahwin..

IMANSHAH said...

@NuR si CiKGu RiBeNatulah saya dapat dari FB..kreatif kan

IMANSHAH said...

@cikgu iszatulah, apa nak heran, tunjuklah yg manis-manis, orang nak mengata, depa punya pasal lah

IMANSHAH said...

@Abd Razakambik yang positif ustaz..yg negatif tu buat peringatan laki bini supaya selalu ada kemanisan dalam perkahwinan.kahwin bukan untuk setahun dua

E.d.Y said...

tu org cakap, saat kritikal semasa dalam alam perkahwinan bukan paad awal perkahwinan, tp selepas 5 tahun berkahwin...jika boleh lepas tahun ke5 tu, insyaAllah boleh berkekalan lama

Ayuni said...

hikhik, ironic....

IMANSHAH said...

@E.d.Ybro EDY macam ada pengalaman je..hakhak

IMANSHAH said...

@Ayunitulah..best kan dia nyer otak

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ sape la yg reka ayat ni.. kreatif.. suke2~ ^_^

p/s: aretikz jrg on9 sbb ada sbb.. mula2 dia ada tournament futsal.. slps tu, dia gi pnjt gunung plak.. start ari rabu aritu, dia blek kampung dia kat KK.. kt sana xde line internet.. dia kata nk balik arini, tp tak tau la.. ^_^

IMANSHAH said...

@NuSaNa NoSa 91owh banyak nye hal..

wah keen tukang cakap untuk aretikz

Citarasa Rinduan said...

hahahahha

ayu pernah buat entry ttg lawak nie..

IMANSHAH said...

@Citarasa Rinduantulah..saja malam ni tiba2 datang angin

ikan emas said...

sekadar renungan dan hiburan...

jadikan panduan..

hysman said...

hahahaha....
i loike dat statement bro..
hehe

Mohammad Aiman said...

ahahaha... :)

ini ada dalam facebook saya.
tapi dalam versi BI :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1193948143862&set=a.1193859981658.23186.1683196627

ashraf said...

cikgu, nak share bole? hehe

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget