WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, February 16, 2011

SEGMEN MATA KE MATA

Salam, malam ni Imanshah nak join satu segmen yang dibuat oleh NURUASHIA yang berjudul SEGMEN MATA KE MATA. Bannernya di sini :-



Baiklah, tugasan yang telah diberikan..kena jawab soalan subjektif ini sahaja.



Nama ; Imanshah
Asal : Tumpat Kelantan
Umur : 30
Education Level : Sekolah Pondok Je

Hurm, saya sayang ibu saya..sungguh, hanya ibu yang tinggal.. Saya sayang juga team Liverpool saya. Sayang anak2 didik saya especially team HOKI sekolah saya.
Blog saya dah berusia 2 tahun. Blog saya hanya blog simple..ayat-atay simple, topik-topik simple yang insyaAllah tak akan memberatkan kepala.
Dunia blog sekarang semakin maju. Ramai dah yang ada blog even my students yang umur 13 tahun.
Jangan malas nak update entri, jangan sombong dan bongkak diri.
Hurm, entahlah, femes datang dengan sendiri. Binalah karekter sendiri jangan tiru2 ok.
Tang tag yang malas ni..hehe..saya tag semua yang  membaca blog ini. Jom sahut dan sokong segmen kawan baru saya ini. 

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

6 GENTA RASA:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam cikgu

tak kenal maka tak cinta...tak gitu??

ibuintan said...

cantik ayat tu... tak kenal maka tak cinta, tapi nak bercinta kena kenal betul2 dulu kan..

azweennour said...

@ibuintan

betul tu ibuintan..

kena kenal sebelum cinta kat org tu,

silap2 pendatang haram

eszol raar said...

sesungguhnya saya tak baca entry ni

*malas nak kne tag

haha

adol ihsan said...

assalamualaikum, cikgu ..

waahh.. contest yg ke bape cikgu join nie ? hehe ..

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

awww...why liverpool :(

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget