WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Wednesday, February 2, 2011

TORRES : DI LUAR MERAH RUPANYA DI DALAM BIRU

Sehari dua ini kecoh  tentang perpindahan Fernando Torres ke Chelsea. Tersentap seketika Imanshah bila mendengar berita ini. Yalah, kita kan hard fan LIVERPOOL. Baru rasa nak bangkit semula setelah mengalami mimpi ngeri setengah musim di bawah Roy Hudgson, tiba-tiba dikejutkan dengan berita ini. Chelsea berjaya  mendapatkan Torres di saat-saat akhir sebelum urusan perpindahan ditutup. Torres menandatangani kontrak selama lima tahun bersama The Blues. Dan, Chelsea mengeluarkan dana sebanyak  £50 juta untuk pembelian penyerang Sepanyol ini.Maka bergembiralah para penyokong-penyokong Chelsea. Bikin panas sahaja bila baca FB diaorang. Siap kutuk-kutuk lagi. Dey macha, mau sangat Torres ambillah. Kita tengok ye sapa yang kena. Tak apalah  Luis Suarez dan Andy Carroll diharap mampu menggalas beban yang ditinggalkan oleh Torres. Ditambah lagi Torres pun asyik bergelut dengan kecederaan sahaja. Harap-harap di Stamford Bridges,  Torres akan lebih meningkat lagi. Mana tahu tahun ni dapat genggam piala  kejuaraan pula. 

Sebagai rekod, sedikit INFO mengenai Torres.
Torres menyertai Liverpool  dari Atletico Madrid dengan harga £25 juta pada Julai 2007. Dia menjaringkan  33 gol pada musim pertamanya di Anfield.  Selama tiga setengah tahun di Anfield, Torres berjaya meraih kejayaan. Torres bermain sebanyak 142 kali dan meledakkan  81 gol.




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

32 GENTA RASA:

white rose said...

kelakar laa gambar tu...
alaa...xpe, bukan rugi ape2 pun...

IMANSHAH said...

betol btol btol

Anonymous said...

power la chelsea pasni..
Liverpool relegated

E.d.Y said...

apa2pun..MU tetap di hati..keh keh keh

Un Phat Lee said...

aih cikgu.sokong chelsea pulak ke? haha

NzA said...

mmg sesuai la namo dio torres...toreh gollllll..

hazlin said...

super duper imposed!

IMANSHAH said...

@Un Phat Leeeh idak...teman tetap Liverpool

IMANSHAH said...

@Anonymoustakde hal lah...tengok je

IMANSHAH said...

@NzAdah tak power nak toreh gol kak oi..asek injured je

IMANSHAH said...

@hazlintepat sekali kak lin..sepuluh merkah

IMANSHAH said...

@E.d.Yeh??haha ok lah MU bagi la kat lu

sahromnasrudin said...

apsal dia tak pi seria A je huhuhuhuh...AC MILAN lg best........

apezs shah said...

salam

wah wahhhhh peminat setia ke?
aits apesal picture tu bukan main sakan... kapla besau..:p

TiKa LEh said...

hehe..xpelah..carroll hebat pe..torres dh xtrer skrg ni..heheh..apa2 pun, go gunners..kehkehkeh

::FAIZ FARISH:: said...

aku tgk pic terus gelak.. hahaha

adol ihsan said...

assalamualaikum, cikgu ..

cikgu dah boleh tukar team da nie..
man utd tu ada kosong lg utk fan yg nak masuk ,,

ckLah@xiiinam said...

Perak FC menang dengan Johor di Stadium Ipoh semalam, kan!

;D

Sham said...

aku agak dah mesti mu buat cite sedih ni punya shah... ate nak buat camana, member cari makan...

eszol raar said...

as a chelshit supporters pon sy x suke torres masuk chelsea

haha

kita tgggu ahad ni

Kakzakie said...

Salam dari kakak,

Siapa yg tak mahu hampir 1 juta duit kita tau. Dia org ni main pun sambil nak cepat kaya. Kalau kakak ada anak lelaki memang suruh main bola pandai-pandai macam dia. Ha...3x (sebab tak ada anak lelaki)...

IMANSHAH said...

@sahromnasrudinSerrie A takde class la, tak berapa mantop!!

IMANSHAH said...

@apezs shahtulah, saja je bagi kapla besau sebab berpaling tadah

IMANSHAH said...

@TiKa LEhwah hard fan gunners ke?tahniah2

IMANSHAH said...

@::FAIZ FARISH::gelak besau ke gelak kecik

IMANSHAH said...

@ckLah@xiiinamahah tepat sekali kak..Kelantan seri je

IMANSHAH said...

@Sham
wah sedih le sangat yeop..lantak pi dia..macam bangga je dok tayang jersey

IMANSHAH said...

@eszol raarhuhu amik je lah..power ni

IMANSHAH said...

@Kakzakieduit bkan segalanya kak..tapi kalau convert RM dekat 300 juta kot

Woofer Storm said...

slm..burk gila torres pakai bju Mu,..hehee
lain mcm je tngk...

follow sni^^

sissyira said...

salam pagi khamis =)

ingatkan teka tekok tadi..hahah

ijatnuar87 said...

hehehhe...banyakkan bersabar la cikgu ek....mungkin ade hikmahnyer...

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget