WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, March 19, 2011

BEDAK KULIT RAMBAI

Bedak kulit Rambai bunga tanjung

Tidak perlu memakai sabun, amalkanlah selalu, kulit anda akan tetap terpelihara dengan kelembutannya, sentiasa halus dan licin. 

Khasiatnya:
1. Menghalus dan melembutkan kulit.
2. Menghilangkan parut-parut nipis dan mengurangkan parut-parut tebal
3. Menjauhkan penyakit kulit seperti panau, kurap,gatal-gatal dan jeragat.
4. Membuka liang-liang peluh.
5. Menghilangkan keringat, daki serta mengharumkan bau badan.
Ia diperbuat daripada herba yang berkhasiat. 


Nak gelak? Gelak dulu sepuas-puas. Pernah baca pasal entri ada lelaki yang jaga penampilan. Pakai pencuci muka, set penjagaan wajah yang mahal? Apa entah jenamanya. Hehe, Imanshah pakai ni je, murah sahaja. Ingat orang lelaki tak reti jaga muka?? Haha, reti jugak. Pakai bedak ni gerenti cantik, mulus dan tulus. Wahaha. Memang takda benda nak pos malam ni. Pasal bedak pun jadilah. Selamat malam!!


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

10 GENTA RASA:

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

serius? this bedak rambai works?
where can we get it dear?

khaifaiz said...

Serius cikgu.. mane nak cari ini bedak.. Terasa cm nk cuba plak

IMANSHAH said...

@Nazsabrina Iman Zulfikar

MYdin sudah..haha

NuR si CiKGu RiBeNa said...

nape perlu gelak?
bagus tau pakai ni.
murah pun murah.
tambah lagi kalau beli kat mydin.
beli banyak-banyak.
then praktikal.
kekadang yg serbuk mandi lulur yg moden-moden ni tak praktikal sangat.
tak terasa pun perbezaannya...

Qamarul said...

hahaha aku pakai biore whitening.. tapi tak penah puteh2 pun dari dulu.. ha3

Afida Anuar said...

Pakai kat muka ke..pakai kat badan ni shah? amboii...kalah fida ni..hehe.

gadisBunga said...

high maintenance kah imanshah ini? hu hu hu~

Angin Selat Melaka said...

Assalamualaikum, semua...

Kepada mereka yg ada masalah kulit seperti jerawat, mearah2, bisul dan mengelupas, pakai apa jua bedak menjadi seakan-akan tk bermakna. Kalau begitu, cuba rawatan ni terlebih dahulu:

Rawatan Pembasmian kuman penyebab masalah kulit

sebelum pakai apa2 bedak. Lepas kulit dah pulih, baru serasi nak pakai apa jua jenis bedak pun. Semoga berjaya. Thanks

Bunga Tanjung said...

Hai Imanshah & semua,
Terima Kasih kerana sokongan anda pada produk kami bedak lulur "Bunga Tanjung".
Kami hargai kesetiaan Imanshah dan yang lain kerana menyokong produk tempatan.
Kepada yang ingin mencuba dan mengetahui lebih lanjut tentang produk ini. Layari www.bungatanjung.com.my
add Facebook: Bunga Tanjung
Permintaan untuk belian secara online boleh dibuat di laman Facebook "Bunga Tanjung"
Terima kasih dan Selamat Mencuba. ;)

Ahmad Haziq Azlan said...

patut la cikgu ensem

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget