WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, March 6, 2011

CORAT-CORET SPORT DAY 2011

Jangan marah,  jangan meluat ye. Entri terakhir pasal sport day lagi. Dah entri ke tiga dalam masa dua hari ni Imanshah tulis pasal sport day. Apapun Imanshah hanya nak berkongsi gambar-gambar menarik semalam, buat tatapan bekas-bekas pelajar, kawan-kawan, dan khususnya buat  anak-anak Bintang yang hari ni penuh kat pusat cyber sebab hari ni dibenarkan untuk outing.



Permulaan acara 100 M. Dimenangi oleh Fitri yang mencatatkan rekod baru kejohanan dengan catatan 11.03 saat. Larian yang sungguh laju.  Dah nak masuk kategori 10 saat. Bukan senang tu jang!


Pertunjukan Battle Cry dari setiap rumah. Ni persembahan dari Rumah Kuning, tengah mengangkat ahlinya, ala-ala Shima masa Juara Lagu kena angkat dulu. Kalau tak silap masa tu Shima nyanyi lagu  Setelah Aku Kau Miliki.


Penyokong fanatik Black House. Nash ni semalam lepas sport day berangkat ke Tanah Suci untuk mengerjakan umrah. Semoga selamat pergi dan sampai.



Acara bawa bola ping pong dalam sudu. Acara ini khusus untuk cikgu-cikgu. Hehe cikgu laki bawak 4 biji tau. Dua kat sudu..dua lagi??carik sendiri.


Acara tarik tali akhir. Hitam  lawan Kuning. Keputusannya Badang-badang Kuning tumpas kepada badang-badang Hitam. Wah hitam betul depa. Ganteng semuanya.


Inilah wajah-wajah juara. Akhirnya Rumah Hijau muncul juara baru selepas bertahun-tahun mencuba. Tahniah buat mereka. Setiap usaha keras tanpa mengenal jemu, pasti ada hasilnya. Merah akan cuba merampas kejuaraan tahun depan, insyaAllah.




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

28 GENTA RASA:

Afzainizam said...

//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

warrgghhhh aku ingatkan acara kejohanan ping pong rupanya acara bawak pim pong dalam sudu....

macam macam gelagat murid ko tersenyum sinis mengimbau masa aku sekolah dulu-dulu..time sukan paling syok sekali.. warrgghhh nak nangis bila kenangkan

IMANSHAH said...

@Afzainizam

haha menagis la skrg

IMANSHAH said...

@Afzainizam

haha menagis la skrg

ckLah said...

Haha...tak marah...tak juga meluat.
Ceghite ler...
Ceghite ler...
Ghoyak sokmo..
Nanti kalau dah habis ceghite, ckLah pulak sambung sebab sukan sekolah cklah minggu depan. Hehehehe

Sham said...

waa meriah tu...wei shah 2 biji lagi bola ping pong diorang simpan dalam seluar kan..?ops...

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

permainan cikgu tu biar le mencabar sikit, buat acara yg anak murid boleh ketawa guling2...he he

Wassalam

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

meriahnya..btw..ada tag utk kamu

white rose said...

kaka...
bola pingpong tu kat celah ketiak...

betul kan?

Citarasa Rinduan said...

wah......
walau buat entry nie lagi..ayu tak ada masalah..
sbb berkesan di fikiran..
tahniah utk ash sbb kecik2 dah pi umrah..ayu belum...wawawa

tang cikgu bawa bola tu..em...sabor jerlah... 2 biji lagi dah pecah bawa ker???

tang kumpulan kuning tu...sure peminat fanatik lagu teringin -shima..

hahahah..
MASA UNTUK LARI!!!!!!!!

iKhRam said...

hahaha.. acara bawak bola ping pong tu mr iman join tak.. kalau join mesti menang.. hahah!!

apapun tahniah kat rumah hijau.. hahaha

Alang Ridhwan said...

salam, ckg, sejak bila pulak ade pertandingan 'battle cry' 2??

adrenalina said...

wah menarik..gmbar yg acara 100 M tuh menarik...mcm nak jatuh xjatuh jer semua peserta tuh...

IMANSHAH said...

@Sham

jawab sendiri..kahkah

IMANSHAH said...

@Rozali

ada acara tarik tali juga

IMANSHAH said...

@Nazsabrina Iman Zulfikar

ok. tag apekah

IMANSHAH said...

@white rose

wakakaka, celah ketiak ke, celah bedah..wakakakakaka

jgn percaya, kelucahan melampau

IMANSHAH said...

@Citarasa Rinduan

entah deme hidup ke belum masa shima nyanyi

IMANSHAH said...

@iKhRam

masuk2..tapi kalah

IMANSHAH said...

@Alang Ridhwan

mula tahun ini

IMANSHAH said...

@adrenalina

tu starting dasat

Edy Fee said...

mmg syok sukan ni sume....nice pic at all

princess laila said...

yeyeh ijau menang! laila dulu umah sukan wane ijau gak ^_9

rindunyer sport day tyme skul dulu :(

Suhami Ahmad said...

Alololoooo besh nyer jadi cikgu...nak jadi gak.... :'-(

Dinas Aldi said...

Wah tahniah pada rumah Hijau, juara baru! yalah kalau asyik rumah samaaaa yg menang bertahun2, bengang jugak kan.

adol ihsan said...

congrats GREENians ,,,

Abd Razak said...

Tahniah rumah hijau...

incik neng said...

thats how the green should play haha

hijau merimbun segar.

n...apekah battlecry?

tiger lane boy said...

"HIJAU MERIMBUN SEGAR..." rouse up!!!

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget