WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, March 7, 2011

HATRIK KUYT HANCURKAN SETAN MERAH

Harapan peneraju Liga Perdana Inggeris, Manchester United, untuk menjarakkan diri dari Arsenal musnah di Anfield malam tadi. Pasukan bergelar RED DEVILS itu tumbang di stadium keramat Liverpool 1-3.

Dirk Kuyt menyumbat semua gol hatrik  Liverpool  ke gawang Edwin van der Sar. Dua gol pada babak pertama dan satu lagi gol di babak ke dua melengkapi hat-trick pemain  berasal dari  Belanda itu sekaligus menjadikannya wira  Liverpool malam tadi.  Gol saguhati  United diljaringkan oleh Javier Hernandez di pengujung perlawanan.

Kekalahan ini sebenarnya memberikan implikasi yang  buruk buat United kerana mereka kini hanya dipisahkan dengan tiga mata dengan Arsenal, yang masih memiliki baki satu perlawanan dalam tangan. Sementara posisi Liverpool masih tertahan di  kedudukan ke enam liga  walaupun meraih kemenangan meyakinkan ke atas Manchester United.

Apapun, tahniah buat skuad bimbingan King Daglish ini. Semoga harapan untuk layak ke Liga Juara-juara masih ada buat The Kops. 


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

18 GENTA RASA:

Afida Anuar said...

saya dah cakap liverpool menang smlm..heh..

celek sket shah... eceh..

kakcik said...

Hmmm.... kakcik tak faham apa2 tentang bola! :(

Kakzakie said...

Kakak tak pernah melihat sekalipun liga bolasepak ini....

khaifaiz said...

Aku terjerit2 mlm td.. haha.. syok2

sahromnasrudin said...

tumbang juga si setan nie utk kali ke 3 huhuhhhhh

gadisBunga said...

ai sapot mana2 je yang lawan MU. heheh~

gloomy gloomy man united...!!!

NzA said...

xminat bola....so xikut prkembangan...

NICK IRFAN said...

eh! liverpool mmg hebat dapat kalahkan chelsea dan man u TAPI!!! kenapa kalah dgn wigan!!! argh!!

Ariz Abdullah said...

pesal ler aku ni tak minat tgk liga inggeris ni..hehehe tapi final liga kat malaysia aku minat..

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

saya tenguk goll yg kedua ajer tuu
cantik tandukkannya

Wassalam

Raji berkata said...

huhu MU boleh cuba lagi pda masa akan datang..

::FAIZ FARISH:: said...

Mu, hm... no komen.. hahahaha

sissyira said...

salam

tak tahu nak komen apa, sebab tak minat bola...huhu

wahida said...

next n3 plizzzz!!

Afzainizam said...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tahniah buat skuad bimbingan King Daglish ini. Semoga harapan untuk layak ke Liga Juara-juara masih ada ... harap camtu lerrr

adol ihsan said...

x sanggup nak tengok match tu sampai habis..

hehe ..

Qamarul said...

ahhhhhhhhh!!!!!!

nub said...

kop kop kop!

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget