WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, March 12, 2011

KEPUTUSAN SPM 2010 PADA 23 MAC

KUALA LUMPUR: The Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) examination results will be out on March 23.
Education director-general Datuk Abdul Ghafar Mahmud confirmed the date yesterday with the News Straits Times. Between Nov 23 and Dec 20 last year, some 467,970 candidates sat the SPM examination at 3,594 centres nationwide.
There has been much speculation on various online channels such as blogs and social networking sites about the date the results will be released.
Akhirnya, berita yang dinanti-nantikan tiba jua setelah penat mendengar spekulasi dalam blog, orang perseorangan dan juga mulut ke mulut. Berita ini dipetik dari NEWSTRAITSTIME . Imanshah sering dihujani dengan pertanyaan bilakan keputusan SPM akan dikeluarkan. Dan dengan pengumuman ini diharapkan tamatlah segala teka teki yang melanda.

Imanshah doakan kepada semua anak-anak Bintang yang menduduki peperiksaan SPM dan semua calon SPM 2010 akan memperoleh kejayaan yang cemerlang dalam SPM nanti. Masa nilah juga bukan sahaja calon yang tak lalu makan. Guru pun sama, tak senang duduk. Berjayakah mereka?? Ada yang sedang merangka karangan jawapan tunjuk sebab kenapa anak murid gagal. Hurm, nasib-nasib. Apapun kita doakanlah semoga keputusan yang akan diumumkan nanti adalah terbaik untuk semua.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

26 GENTA RASA:

Citarasa Rinduan said...

Alhamdullilah...thanks cikgu kongsi info

tahun nie ayu tak ada anak saudara tau anak jiran yang menunggu result spm..

DaHLia said...

cikgu lebih tak senang duduk ni...
risau kalau prestasi merosot
payah nak jawab tu..

gadisBunga said...

fuh. terus teringat masa zaman amik result spm dulu. huhuhu~

Cik SHiNJU said...

Saya n family pun berdebar2 neh..
Anak buah saya tgh tggu result SPM gak ni...

Afida Anuar said...

dup dap dup dap..teringat zaman dulu, zaman nak tau result SPM..tahun 1999... Akhirnya...Alhamdulillah ala kulli hal...


Semoga berjaya buat anak2 didik cikgu shah..

Azmer Lias said...

insyaAllah berjaya =)

naqib said...

bismillahitawakkaltualallah. :D

Pn Kartini said...

Dah terasa bahang debarannya nih!
Debar menunggu % lulus..debar utk pelajar sasaran straigt A!..

nurkass said...

insyaAllah..
semoga semuanya berjalan dgn lancar..

hysman said...

slalunya bbdk tak sabo nak tunggu hari tsebut tp tetap neves...huhu

ckLah said...

Minggu depan nak menyorok...

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

sebelum ni berbagai spekulasi tarik keputusan spm tuu

harap2 semua berjaya dgn cemerlang

Wassalam

ieda said...

debarnyaa huhuh

~Insan Biasa~ said...

herm....sama2 tunggu keputusan adik2 sepupu yg amik spm...

hazlin said...

ok .. bila dh confirm, baru boleh buat kerja dengan tenang..
selamat bercuti..

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

teringat masa amek result dulu...dup dap dup dap rasanya

Adinda Amy Sensei said...

moga semua calon SPM yang lepas akan berjaya...



ohh ya, kalo sudi..ada kad persahabatn di blog..

ibuintan said...

mulalah tak lalu makan... Along tunggu result tu

Un Phat Lee said...

semoga star gemilang

Tukang cerita said...

lega sebab bukan 24/3 seperti kabar angin...sebab 25/3 ada tugas pnting mnanti....

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ye saya juga mendoa kan agar ana bintang dan sekolah hang menempa nama 100% lulus dengaN JAYA DAN CEMERLANG....

Nur Misnan said...

salam.. InsyaAllah semoga semuanya
lulus cemerlang.. Amin

p.s. teringat masa nak dapat result
tak tdo malam der... makan pun tak lalu
dapat jer result lompat galah.. harharhar

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Semoga ada berita gembira untuk cikgu dan sekolah cikgu.

Penat lelah usaha semua cikgu pasti akan membuahkan hasil.

TQ

mie said...

bila result spm nak kluar je..
mesti nervous walaupun dah lama ambil result spm..
eheheee

Sham said...

akhirnya...aku dah naik penat menjawab call budak2 bertanya bila keluar result...macamlah kuasa aku...

sissyira said...

salam

hehe..cikgu pun dah boleh lena la nanti..hihi

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget