WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, March 18, 2011

MAN JUARA RAJA LAWAK MUSIM KE-5

MAN  akhirnya diumumkan sebagai JUARA RAJA LAWAK MUSIM KE-5 sebentar tadi.  Kali ini juara raja lawak kembali disandang oleh peserta solo setelah dua musim yang lalu ianya dikuasai oleh Kumpulan Sepah dan Kechik. untuk rekod pada musim pertama, juaranya ialah YUS manakala NABIL muncul juara untuk musim ke dua. Disertakan sedikit biodata mengenai MAN.

Nama Sebenar: Abd Rahman Bin Kasim.
Nama Tipu: Man.
Umur: 33.
Asal: Kuala Lumpur.
Status: Berkahwin.
Pekerjaan: Kerani.
Pengalaman: 5 tahun berturut-turut pergi uji bakat Raja Lawak.
Kebolehan selain melawak: Menari, menyanyi dan berlakon.
Pelawak kegemaran: P.Ramlee kerana dia serba boleh.
Mengapakah menyertai Raja Lawak: Selain untuk mengubah nasib, saya ingin mengenali perwatakan diri sebenar. Keluarkan kebolehan yang ada.
Jika diberi peluang untuk menjadi
hero, siapakah anda?: Spiderman. Boleh tengok suasana indah dari tempat yang tinggi.

TAHNIAH MAN!! 




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

18 GENTA RASA:

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

wartawan yg cekap dan pantas...he he
tahniah

Wassalam

SiNoMoSa said...

Salam singgah ImanShah,

Tahniah Man..
Keputusan yg tepat bg saya..

IMANSHAH said...

@Rozali

wsalam..ayoyo wartawan ka?? adei ok lah saya terima

Raji berkata said...

woahhh sepantas kilat
baru umum pemenang dah ad entry kt sni
hak2

IMANSHAH said...

@Raji berkata

hidup mesti pantas

Citarasa Rinduan said...

sungguh nak kata...
berkat man rajin pi uji bakat..inilah jenis kepimpinan yang perlu ada pada seseorang.....
berusaha tanpa jemu..
tahniah man

soffea said...

congratulations man.. he deserves it. kan cikgu kannn~

Afida Anuar said...

hmmm...nak tau dak satu rahsia Shah?
Saya tak pernah tengok raja lawak pun...errr. Astro takde. Tv pun tak tengok...

tetiba rasa macam macho je tak tengok tv..hehe

Sham said...

perghh pantas...lawak man paling aku ingat:hokaloh...nasi lemok 50sen tokke lauk aye goreng...hua hua...

♥phoenix♥ said...

tahniah pada man...che gu,,jom singgah bce entry sy..
MAN RAJA LAWAK 5

NuR si CiKGu RiBeNa said...

uih
tak tengok tapi cepat update ek cikgu..
hehe

Solihin Zubir said...

aku tak tgok lgsung raja lawak musim ni..
dh ada juara rupanya.. haha.. ketinggalan btoi..
kna cari kt youtube ni..

gadisBunga said...

lawak man memang best lah!!

Kaseh said...

saya pun sokong man, dia ada identity tersendiri,original gitu..hehe

shahjiehan said...

hahaha.. i don like man.. tp raja lawak kali ni kurang sengat.. SJ preffer yus no 1... erk.. np SJ x masuk dalam tuan penasihat?

Kakzakie said...

Kakak tak tengok pun tapi tahu hadiahnya RM 100,000 banyaknya.... Kalau cikgu dapat duit tu nak buat apa?...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate man!!!

eyna azmi said...

man meemang terbaikkk

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget