WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, March 6, 2011

HORMAT KE KANAN HORMAT!

Selain dari acara-acara larian, perhiasan khemah dan sebagainya, turut diadakan pertandingan kawad kaki antara rumah. Macam ada kekurangan sikit pada tahun ini kerana para peserta kawad tidak lagi dibenarkan memakai aksesori melaikan baju rumah sahaja. Kalau dulu kita boleh lihat kehebatan mereka mereka kostum yang sangat menarik dan kreatif, tapi tahun ini syaratnya telah berubah. Betul juga, ni hari sukan, bukan pertandingan peragaan fesyen kan?? Apapun kita layan jelah.
Rumah biru. Saguhati.

Rumah Hitam, Juga Saguhati.

Rumah merah. Mantap..Tapi Saguhati.. Jangan marah. Bias.

Rumah Putih. Tempat ke-2.

Rumah Hijau. Ketiga.

Rumah Kuning. Johan Perbarisan STAR GOLD RUSH ATHLETIC CIRCUIT.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

18 GENTA RASA:

ckLah said...

Tak aci...rumah kuning pakai aksesori....topi dan sarung tangan!

IMANSHAH said...

@ckLah
topi je dibenarkan..tapi takdak markah..sarung tu boleh je last minute..

Dinas Aldi said...

Baru ja nak komen tak aci rumah kuning pakai topi, kehkehkeh!
tu dia aih, STAR ada sampai 6 rumah sukan! ni baru akak tau ni haa.

Afida Anuar said...

hehe,saya nk komen pasal rumah kuning gak, takpe la. Dah ada jawapan dia..

tp suka rumah hitam lagi..menawan..auwww..

nur aisya humaira said...

Assalam cikgu...:)
seronok plak tgk kawad2 ni...
teringt zaman seklh dlu,sye aktif berkawad...keh2

efa said...

tudia patut mng ada topi rumah kuning tu huhu ala npa rumah hijau no3 dulu kt skolah aku rumah hijau juara ah...hehehe

shahjiehan said...

teringat mase sekolah dulu...hahahahah...tapi np x de umah hijau....

Alang Ridhwan said...

haha, kamon ah yellow, mantap!!! zaman sy dlu dpt no. 3 je.. tp yg dulu pnye kawat mmg agk bes, siap ade usungan raja..

ibuintan said...

tak aci... ala juri tu mesti terpikat tang topinya tu..

kan topi pun aksesori

putih patut menang

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

Liverpool patut kalah
ehhh silap...

hehehehhehe
wahhh hari sukan ek...rindu lak zaman sekolah

nyanyisunyi said...

seeronok bila tenguk suasan mcmni kan..teringat ms darjah 1 hingga 6 dulu....

nyanyisunyi said...

seeronok bila tenguk suasan mcmni kan..teringat ms darjah 1 hingga 6 dulu....

nurawanees said...

weyh..teringtla kenangan zaman purba dulu..berbaris cmnie la..n yg pling xleh lupe sampai pengsan2 tue...hihih,kan bagus kalo dpt blik zaman dulu....

Raji berkata said...

ala rumah kuning pakai accesory hape tuh?
khemah tercantik mne dpt? ;D
rumah hitam kan?
hak2

Edy Fee said...

lawa gambar...best je gayenye sukan...well prepared

Abd Razak said...

Dah tentu rumah kuning tu prepare sungguh-sungguh

sissyira said...

salam

erk....salah teka rupanya.....aduyai..

edy anuar said...

yellowian memang hebat. lalalala

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget