WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, March 8, 2011

SELAMAT HARI WANITA

Tadi bila buka SINAR FM,  Kak Engku umumkan hari ini 8 Mac 2011 merupakan Hari Wanita Sedunia. Tiba-tiba terkenang pada wanita-wanita yang sangat saya cintai dan sayangi. Sayu dan sebak betapa wanita-wanita inilah yang banyak membantu memimpin saya berjalan selama ini. Banyak bekorban jiwa dan raga untuk kebahagaiann saya selama ini.

Buatmu bonda tersayang, terima kasih melahirkan ku kedunia

Buatmu kakanda tersayang, terima kasih kerana restu kasihmu
Buat adinda-adindaku, terima kasih atas hubungan darah ini
Buat guru-guruku, terima kasih mengajarku erti hidup
Buat si dia yang telah berlalu, terima kasih kerana mengajarku erti rindu
Buat sahabat-sahabat wanitaku, terima kasih atas persahabatan ini
Dan buat semua pembaca wanita HOK SENGOTI, terima kasih kerana sering mewarnai HOK SENGOTI.

WANITA HIASAN DUNIA,
 SEINDAH HIASAN ADALAH WANITA SOLEHAH!! 





TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

35 GENTA RASA:

nub said...

selamat hari awek sedunia

nurkass said...

thanks dik..
selamat hari wanita pada rakan2 blogger wanita..yg ke 100 tahun..

erk...
sape tu iman..cantik..

wahida said...

sapa tu cikgu? cun giler!!

khaifaiz said...

Cantik awek tu cikgu..

IMANSHAH said...

@wahida

entah awek mana..terjumpa dalam google..hahaha

IMANSHAH said...

@wahida

entah awek mana..terjumpa dalam google..hahaha

Kalamhati said...

mekasih!hehe..

Imanshah pekaba?harap sihat2 sokmo..=)

IMANSHAH said...

@Kalamhati

alhamdulillah saya sihat kak wan..kak wan yg lama menghilangkan diri

::FAIZ FARISH:: said...

selamat hari awek sedunia... (tetibe)

Hafzan Sarah said...

sama2..
hik2.
wanita pewarna hok sengoti~~

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

itu bakal ke...
Alhamdulillah

Wassalam

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

itu bakal ke...
Alhamdulillah

Wassalam

Raji berkata said...

selamat hari wanita cikgu
hak2
lain mcm jer =.="

adrenalina said...

xtau pun hari ni Hari Wanita Sedunia..hahah...terima kasih sbb buat entri pasal Hari Wanita Sedunia!! =)

nabilah_2908 said...

terima kasih En Imanshah... :)

cantiknya perempuan dalam entri ni... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRILOGI CINTA

Qamarul said...

hoih.. mane kou dpt gambar awek aku nie..
kurg hajar kou..

Oasis said...

Selam buat wanita2 semua...
Saya ingat kan mak awak dalam entry tu. Hehe

Dinas Aldi said...

terima kasih dik Iman!

sungguh manis wanita itu, sejuk mata memandang.

hazlin said...

imanshah..
tanpa wanita siapalah lelaki...
hehehe

mR.sYaH said...

siapakah wanita misteri itu? cantik bangat..

sonata anak kancil said...

terima kasih...tangan yang mengayun buaian - tangan ini juga yang menggoncang dunia! lemah lelaki kerana wanita - gagah/hebat lelaki juga kerana wanita....betul? wallahualam

Izzah Al-Maliziyyah said...

Assalamu'alaikum wbt cikgu...

Kahaifa hal? Syukran jazilan atas dedikasi buat kaum hawa di kanvas Hok Sengoti.

Mudah-mudahan semuanya adalah wanita solehah yang budiman. Wanita yang berusaha mendapat tempat yang mulai di sisi Allah SWT. Ameen Ya Rabb~

Tambahan:
Maaf ya. Agak jarang dapat berkunjung ke sini kerana ibuk dengan 'pengajian'.

siti murni said...

terima kasih yer cikgu imanshah...
sebagai tanda terima kasih..buat lah satu lagu untuk kami...ekeke

Citarasa Rinduan said...

wah..daku terharu..
tq cikgu...

niniem said...

huhu..slamat ari wanita :) :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

selamat hari wanita wahai wanita2 diluar sana..

white rose said...

ya buat abg IMAN juge,
DIRIMU BEGITU BERHARGA...

walla...

Afida Anuar said...

td pun kat opis, ada 2 orang team member lelaki, chinese..wish thru communicator opis, happy women's day...ohh terharu....

tak sangka shah orang ketiga...hehe;)
Thanks shah...

PS: awek shah tu? cantikk!!

arsal74 said...

Rupa-rupanya hari lahirku jatuh pada hari wanita sedunia...ohhhhhhh!!!

Ummi Humaira said...

assalamualaikum dik IMANSYAH

terima kasih ucapan hari wanita ...

akak doakan agar diketemukan dgn seorg gadis solehah, agar dpt menyerikan lagi sinar kehidupan dan kebahagiaan mu dunia akhirat...

Cik SHiNJU said...

As salam...

Selamat Hari Wanita juga buat wanita2 kesayangan kamu.. :)

Azmi said...

wanita yg bergelar isteri je blm ada kan??

Sham said...

ei apsal mu amik gambo awek aku tu...?!!!

CIK TOM said...

slmt hari wanita...cantiknya...pic sape tue??ayu!

sissyira said...

salam

bangga jadi wanita.

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget