WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Friday, March 4, 2011

TERIMA KASIH

Walau tak berkesempatan untuk on9, tapi Alhamdulillah nampaknya rezeki masih ada. Alhamdulillah, kali ini Imanshah menang contest yang dianjurkan oleh WHITE ROSE. Rasanya kemenangan ke empat Imanshah dalam contest yang Imanshah sertai. Hurm, seronok juga join contest ni. Dapat support kawan-kawan. Terima kasih ya oghang Kampung Gajah nun. Hehe. Bila agaknya Imanshah nak buat contest sendiri?? Takut juga kalau tak dapat sambutan kan. Wahaha.

Imanshah juga nak ucap terima kasih buat semua teman yang sudi mengunjungi Hok Sengoti selama Imanshah tidak bersiaran dan juga mengalami masalah laptop rosak ini. Nampak gayanya , peminat masih ramai. Wakakaka. Kalau ditengok kepada jumlah pengunjung harian lah. Alhamdulillah, terima kasih teman-teman yang tak putus-putus memberi semangat untuk Imanshah.

Terima kasih juga buat teman-teman yang mengucapkan tahniah dan mendoakan pasukan hoki Sekolah Bintang berjaya tempoh hari. Imanshah amat menghargainya. Sokongan dan kata-kata semangat dari kawan-kawan membuatkan Imanshah lebih bersemangat lagi. Ok lah, kita jumpa lagi..




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

25 GENTA RASA:

Dda Ly said...

:)

meh ke rumah,
~farewell friends~
keep in touch ye..♥♥♥

gadisBunga said...

uish. menang lagi. tahniah!!!

paminat setia ramai tuh...jgn risau lah u...~

khaifaiz said...

Tahniah2

Lama juga tunggu contest dari Hok Sengoti.. Bila agaknya yer.. hehe

Rozali said...

Assalamualaikum Iman

Alhamdulillah
Tahniah

Wassalam

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Tahniah..:)

Terima kasih kembali..

Raji berkata said...

hohoh cikgu buat contest saya yg first nk join
hadiah kena best2 taw
huahua ;D

congrts2~

maiyah said...

assalam..
tahniah.. dah lma x join kontes ni

white rose said...

kahkahkah...
sapekah org kampung gajah tuh?

kampung dia banyak gajah ke?

eh,eh,eh...yeke menang?

nur aisya humaira said...

waaa,congrate2 cikgu iman..
hadiah share ngan aisya boleh??hak2

sonata anak kancil said...

tahniah...kita tak sempat nak join contest!

Afida Anuar said...

Woww shah, asyik menang je ni...hehe..

share hadiah nak?ngeee

Citarasa Rinduan said...

tahniah..syer dua boleh hadiah tu

ibuintan said...

tahniah...WR bagi adiah ape?

Dinas Aldi said...

tahniah menang contest tuh!

Tukang cerita said...

tahniah...rezki bganda2 ni... :)

mR.sYaH said...

tahniah cikgu.. klu cikgu buat contest.. sy nk join..

sissyira said...

salam

rezeki bulan baru..


buatlah nanti syira joint n promok..ngeee..

cikgu isza said...

menang contest? tahniah!
kita geng kan3..
:)

ckLah said...

Salam Shah....

Dah pi mandi sauna ke belum? Kasi hilang sun burn...

Sham said...

shah mu buat contest bagi hadiah inspira.komfem berjuta blogger join...!aku 1st...

IMANSHAH said...

@ckLah

kena ke??waduh2

IMANSHAH said...

@Sham

mak aii pakcik tak kayo

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

kalau hadiah menarik gerenti org join...but contest tu pun kenalah yg menarik dan realistik utk di buat...

NICK IRFAN said...

ko menang apa? lama aku xdtg sini...

nurkass said...

tahniah iman!!..

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget