WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, March 24, 2011

UBAH ANGIN

Malam ni sesaja nak kongsikan gambar-gambar Imanshah dan budak-budak hoki Imanshah ke Padang Polo, Ipoh untuk sesi fitness dan cuci mata. Wahaha. Bukan apa, selalu berlatih di padang dan juga di atas tourf, sesekali datang ke padang rekreasi, sesekali UBAH ANGIN depa bagi melihat dunia sikit. Tak mau cerita panjang, sekadar berkongsi beberapa keping gambar.


Refleksologi. Menjerit budak-budak ni bila berjalan atas batu yang tajam.


Ni pula sit up. Wah rusydi, sungguh bersemangat.
Cikgunya tukang bilang sahaja. 


Sesi memanjangkan tangan, untuk menyaingi encik monyet. Wahaha. untuk menguatkan tangan ni.


Cuba control macho plak. Tinggal separuh sahaja, selebihnya sudah pekena cendol!!

Ini sahaja entri pendek bergambar untuk malam ini. Jumpa lagi!!


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

19 GENTA RASA:

Kaseh said...

lama tak g padang polo..haishh..laksa tepi padang tu ada lagi dakk...muehehe

gadisBunga said...

muda-muda dah menjerit pijak atas batu reflexology? banyak sakit bebudak ni! heheh~

IMANSHAH said...

@Kaseh

ada2..sedap..

siti murni said...

hangpa training puas2 lepas tu hangpa mintak cikgu imanshah belanja makan kat "Sabar Menanti" noo...haha * i pulak mengajar kan..:)

padang polo tempat rekreasi yang best kat ipoh...bila nak pi sana lagi tah...

::FAIZ FARISH:: said...

eh aku suka jalan atas batu mcm tu

sonata anak kancil said...

rajin cikgu ! patutlah menang....kita dah lama tak turun padang !!!

adol ihsan said...

Salam, cikgu..

Ohh.. patut lah team hoki sekolah bintang power..

Ni la rahsia nya.. :)

Kamsiah said...

salam
haha...pekena cendol...part tu yg paling best...

Nazsabrina Iman Zulfikar said...

wah..refleksologi tu sgt sakit

khaifaiz said...

wah cikgu, ubah angin cuci mata plak yer..

Suka juga g tempat2 cm ni tgk gelagat org..

Oasis said...

Masyuk lah baju merah ngan warna rumput tu. Naik seri gambar. Hehe

aReTikZ said...

Cun la tu, sekali-sekala ubah angin bagus untuk motibesi.. ahakz..

Entri Lelatest
Memilih Itu Perlu, Bukan Terlalu

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Tahniah atas komitmen tinggi demi kejayaan pasukan sekolah.
Harapan kita agar budak-budak nie tahu mengenang budi, main sungguh-sungguh untuk kejayaan bersama.

TQ

Citarasa Rinduan said...

tak tahan yang last tu....pekena cendol...
waka..waka..

Ikmal Fayadh said...

ber-rekreasi di padang polo pada malam hujung minggu memang cukup syok!

ehh, itu ber-ereksi. haha

white rose said...

weiii...laksa kedah tepi padang tu best...
sebelahnya kopok leko best...

dah lama tak lepak kat sana...

eh,abg...jom kita ngedet...



hahaha...

Raji berkata said...

ptot lah boleh menang
training dia pun bukannya di padang sahaja
cayalah cikgu ;D

makdara TERdiva said...

MDT nak join leh tak?? lalalalala

cikgu isza said...

selalu juga pergi padang polo tapi tah pernah pun pekena cendol kat sana.. sedap yer?

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget