WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, April 21, 2011

BOROI LAMBANG KEJANTANAN

Artikel santai petang Khamis. Kalau salah maaf ye, sesaja je nak hilangkan penat hari ni. Imanshah ambil di sini. KLIK.

9 Sebab Kenapa Lelaki Selalu HAPPY..

1) Tak perlu mengandung. Kalau tak mengandung beranak apatah lagi.

2) Boleh kencing merata-rata. Ni zaman bebudak dulu le.

3) Boroi tu lambang kejantanan. Hurm sebenarnya 2B. Boroi dan Botak.

4) Orang tak pandang ke dada bila bercakap dengan lelaki. Haha, tapi tak tahu lah kalau lelaki sekarang ramai yang ada ..........

5) Berbual di telefon 30 saat sahaja. Rimas lah lama-lama.

6) Boleh pakai sepasang baju dan sepasang seluar untuk cuti 5 hari. Senang kan?? Sapa nak kesah??

7) Boleh pakai baju berkedut. 

8) Boleh pakai seluar dalanm harga 9.90 untuk tiga helai

9) Apa yang ada di muka semua tulen. BOTOX tak main la..MAke up jauh sekali.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

27 GENTA RASA:

::FAIZ FARISH:: said...

boleh kawin 4.....

aqmalazmi said...

boleh bagi anak

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

lamabang kebahagian bg yg dah kawen tu..suami bangga sbb isteri pandai jaga makan minumnya..haha.

siti murni said...

huhu....harap2 pasanganku nanti tak boroi...

Rozuan Ismail said...

LAKI NI MEMANG SIMPLE,TAK BANYAK KERENAH

Miecyber said...

I am happy too lalalalala


Robot halus

nyanyisunyi said...

Senangnya jd lelaki kan..tp tanggungjwb kena ambil kira pulak...berat tau..

nurkass said...

haha..
bukan main suka blogger lelaki bg komen..

ye ke happy dik..ke ada tekanan..
ok lah..kita wait n see turn iman pulak eh..hehe

:Cikgu Akim: said...

hahhahahhha...hahahhahahaha..gelak2 gemuk je baca ni...

Wahida Nasution Thakhrim said...

jangan boroi sangat.. sikit2 tu nampak la seksi..

mie said...

yang no.5 tu memang setuju..
rimas lama2 bergayut..
eheheeeee

Kalamhati said...

huhhuhu..tak kisah la boroi ke botak ke janji sedap mata memandang dan yg penting leh jd imam utk isteri dan keluarga..=)

MEOW-MEOW said...

slh3! xmudah jugak jd lelaki tau? tanggungjwb berat.. kena pastykn ank bini at jln yg betul.. :)

ibuintan said...

iye ke tu?

Iman pun boroi kan!

Afida Anuar said...

he he....shah boroi eh? kehkehkeh..

setahu saya la shah, ada sesetengah lelaki yang boroi ni duk risau, ada yang diet la. kalau makan pun sikit je. katanya nak jaga perut..

haaa, tu apa cer tu?

aiman sanudin said...

10) sebab tak kawin lagi. keluar rumah sesuka hati, tak payah nak pikir anak bini :p

ni bila nak kawin niii?

Sham said...

no 9 tu tak betul shah...ramai dah lelaki pakai botox la ni...!hua hua...

rafiq said...

laki best. jom jadi laki.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Honda ex5 dan Honda wave

uihhhhh sensetif lerrr... ade yang kata kuat makan rasuah... oohhhh tidakkkk....

but boroi itu tandanya senang hati tau....

azrinrahim said...

herm, mesti ker boroi..huhu tak naklah..xbest jadi boroi..lalala

gadisBunga said...

tak kisah la boroi ka. botak ka. tapi yg penting kena wangi!

NzA said...

senangnya jd org lelaki nie...simple mimple...ttp skrg dh ramai lelaki pakai botox n agak cerewet...hi...

Azmi said...

wah....bukan main lagi kau man...
tapi zaman dah berubah....lelaki sekarang botox pun dia bedal..haha

azzey said...

suspen je tgk gbr kat bawah tu...hu3....

Kakzakie said...

Assalamu'alaikum cikgu,

Masa belum kahwin rasanya semua di atas diambil kira. Tapi bila dah beranak-pinak je mereka dah tak kisah.

Cikgu tunggulah bila dah kahwin kelak mesti boroi punya.....:)

h A n Y S said...

nak tambah,

sbb dorang tak brapa suka pikir perkara yg remeh..

btl ke cikgu?
hmmm..
;)

Qamarul said...

tpi kenkadang aku call lebih gak 30 saat man.. haha tgk bulan laa.. bulan mengambang lebih laa call nyer.. hahaha

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget