WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, April 11, 2011

RUGBY BROTHERHOOD SHIELD 2011

Semalam, di padang Sekolah Bintang berlangsung Rugby Brotherhood Shield 2011 antara dua sekolah Berasrama Penuh Lelaki Primier iaitu Sekolah Tuanku Abdul Rahman (STAR) dan Sekolah Dato' Abdul Razak (SDAR). Deligasi dari Seremban, SDAR telah berkunjung ke Ipoh untuk merebut perisai tahunan ini. Dengan berbekalkan latihan yang mantap. serta sokongan padu oleh para penyokong, ternyata pasukan STAR sedikit di hadapan apabila muncul pemenang dengan 10-3 , hasil try pada minit terakhir perlawanan oleh Nashrun. Sebelum itu ke dua-dua pasukan terikat 3-3. Apapun Imanshah sertakan beberapa keping gambar kejohanan sehari itu. Tahniah STAR dan SDAR atas perlawanan ini.





TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

14 GENTA RASA:

Afida Anuar said...

perghhh... mantapp! tahniah kat coach star la;)

norfaridahanum said...

main dlm hujannnnn??? nanti selesema cikgu=p

white rose said...

salam...
hai dear, cane arini?
sehat?

tahniah diatas kejayaan team rubgi star...

shahjiehan said...

teringat muda2 dulu main wingger... hahahha...
tapi la ni dah pencen

MR. SYAH said...

wah hebat.. tahniah2 atas kemenangan tu..

Qamarul said...

uishh kalau aku main rugby waktu skolah mesti badan aku tuff dah skrg kan man? hahaha

Abd Razak said...

Tahniah buat kedua-dua pasukan..

nurkass said...

seronoknye..
teringat masa sekolah dulu..
kenangan..

Oasis said...

Dulu sebut je sukan ragbi, mesti terbayang2 body yang besar kan. sekarang org slim pun blh joint.

sahromnasrudin said...

yg mantap pastinya coachnya kan..tahniah pd coach pasukan bintang..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

dulu penah main rugby..slalu je injurd..sakit badan..lalala

♥ manje ♥ said...

permainan yg lasak... ngeri tengok orang mengejar dan dikejar =) ~

khaifaiz said...

Assalam Cikgu Iman,

wah.. Mantap la.. Coach dia lg la mantap.. huhu..

Wslm

IMANSHAH said...

@khaifaiz

erk, bukan saya coach ek..saya main rugby tak gheti..

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget