WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, May 7, 2011

BERITA TIDAK GEMBIRA

ENRTI RINGKAS DARI KUALA TERENGGANU..
TAK ADA MOOD SEBENARNYA, NAMUN MENJENGAH JUGA BLOG UNTUK MENULIS SESUATU.

PASUKAN IMANSHAH TEWAS KALI INI..SUDAH BERAKHIR PERJALANAN KAMI DI PERINGKAT KEBANGSAAN INI. AGAK SEDIH KERANA MEMBERIKAN SEPENUH TUMPUAN UNTUK MENANG, NAMUN TAKDIR TIDAK MEMIHAK. APAPUN, REDHA DENGAN KETENTUAN ILAHI.

SEKIAN, TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN KALIAN!!



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

24 GENTA RASA:

Mutiara Bernilai said...

tak mengapa,
pasti ada ruang yg boleh diperbaaiki dan di muhasabah bersama.

keputusanNYA sentiasa yang terbaik kan?

ahmad humairi said...

Itulah akibatnya jika terlalu mengharap pada kemenangan, namun hati terubat bila kita pasrah pada ketentuanNya.

siti murni said...

tak apa...tewas sekali bukan tewas selamanya...boleh cuba lagi lain kali..dont worry be happy k...chaiyoook!

MR. SYAH said...

xpe cikgu.. asalkan buat yg terbaik.. mungkin rezeki menang pada tahun hadapan pula..

adrenalina said...

Mungkin tahun ni tiada rezeki ... tahun depan cuba lagi...
Yang penting jgn berputus asa...
kerana bukankah selepas kesulitan itu ada kesenangan...

ape2 pun tahniah sbb dpt latih budak2 dgn penuh komitmen...walaupun xmenang tapi pengalaman itu lagi berharga. menang itu cuma bonus...

Citarasa Rinduan said...

chaiyok2..

kalah bukan bererti gagal..
kemenangan terhasil dari kegagalan..


but,.teruskan usaha cikgu iman..peduli dgn rintangan..

kalian HEBAT!!

Rozuan Ismail said...

x pe.boleh usaha lagi k!

teratai said...

kegagalan kali ni bukan bermakna kegagalan berterusan, pasti ada kejayaan menanti di waktu lain. Berusaha selagi ada peluang utk menang,bukan hr ini mungkin lain ketika!

ibuintan said...

jangan bersedih.... jangan kecewa, kalau Iman sedih anak2 tu lagi sedih

ada peluang lagi di tahun2 mendatang

Acik Erna said...

Jangan rasa keciwa cik gu..
berusaha lagi..insyaallah.

ckLah said...

Tak apa...

Cik SHiNJU said...

Cuba lagi thn depan..

Afida Anuar said...

Oh...takpe shah..kalah menang, insyaAllah ada lah tu hikmahnya...

PS:jalan2 round ganu dak? ke terus balik?err

Tqa said...

Tape2. Dah sampai peringkat ne pun dah hebat. All the best untuk next competition. Kalah bkn means kena stop takat tu je.

Cikgu kena kuatkan semangat!

Rozali said...

Assalamualaikum Imanshah

tanda kemanisan hidup

Wassalam

hazlin nazri said...

hidup tidak selalunya indah..

gadisBunga said...

jgn sedih. there's always next time. cuba lagi. go go go!

Kakzakie said...

Kakak faham perasaan cikgu bila terpaksa menelan ketewasan ini. Lumrah perlawanan mesti ada pihak yg tewas....

Next year ada lagi cikgu....

Abu Aiman said...

sudah adat pertandingan.
Yang penting ada semangat kesukanan.

::FAIZ FARISH:: said...

lain kali blh cuba lagi

nurkass said...

perasaan kecewa pasti ada..
tapi jgn dilupa adat pertandingan ada menang dan kalah..usaha sudah tawakal pun sudah..redha dgn setiap ketentuan..

~Nabilah~ said...

xpe2...insyaAllah lain kali,ade la rzeki nk mng....

hysman said...

sabar cikgu.. takpe mgkin takde rezeki.. kalah tak bmaksud tewas selamanya.. sbg ujian utk kebangkitan di masa mndatang.. insyaAllah mjulang sbg juara.. :)

ummu said...

salam saudara
memang sedih bila tewas
namun sekurangnya
pasukan sauadara
sudah berusaha semaksimum mungkin..
pasti ia akan menjadi kenangan indah suatu masa nanti

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget