WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, May 16, 2011

PENUNDAAN PENGUMUMAN KEPUTUSAN DAN PESERTA YANG TERPADAM KOMENNYA DIIMINTA MENGHANTAR SEMULA PENYERTAAN

Salam. Berkaitan dengan CONTEST SELAMAT HARI GURU, CIKGU!, sepatutnya tarikh tutup penyertaan ialah pada 14 Mei 2011 jam 12.00 malam. Syaratnya masih belum berubah. Namun, sedikit kelonggaran kepada peserta yang telah menyertainya dan telah komen pada entri tersebut, namun komennya hilang disebabkan masalah yang berlaku semalam (blogger.com under maintanence). Imanshah juga kehilangan linknya di sidebar. Kepada penyertaan baru, adalah TIDAK DITERIMA selepas jam 12.00 malam 14 Mei 2011. Imanshah berikan ruang untuk mereka yang komennya terpadam untuk menghantar semula penyertaan sehingga 15 Mei 2011 jam 8.00 malam.

Imanshah nak maklumkan juga oleh kerana penyertaan yang agak ramai (setakat ini 52 orang), Imanshah terpaksa membuat pilihan yang terbaik, disebabkan ucapan yang dihantar tersangatlah hebat dan tak terjangkau dek akal den. Imanshah mohon untuk mengumumkannya pada 20 Mei 2011. Harap maklum, kerana Imanshah juga terpaksa memohon bantuan dari beberapa orang guru di sekolah Imanshah. Apapun terima kasih Imanshah ucapkan atas penyertaan kalian semua!!


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

19 GENTA RASA:

azzey said...

komen2 kat n3 saya pon ada yg terpadam..:(

Solihin Zubir said...

ok.. rojer.. :D

n@m@n said...

la..kawe baru tengah² menaip..ingat ko tarikh tutup mlm ni..adui..silap phm la pulak

IMANSHAH said...

@n@m@n

naman masuk lah

IMANSHAH said...

@n@m@n

naman masuk lah

n@m@n said...

@IMANSHAH

bereh!!!

AZRUL AZMI said...

nak menang!!! nak menang!!!!

ececece.... kalu menang Alhamdulillah... kalu tak, tak pe la.... adat la tu... hehehhe...

aReTikZ said...

gulp.. cikgu2 nak cek kerja murid2.. haha~

Afzainizam said...

//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

~~~~~@@@~~~~~~
Selamat Hari Guru
~~~~~@@@~~~~~~
Wahai guru yang dikasihi,
Engkaulah pelita diri ini,
Menerangi hati nurani,
Moga dirimu dirahmati
~~~~~~~~~~~
Ya Allah peliharalah guruku,
Agar dipimpin terus hambaMu,
Agar terhindar dari Neraka,
Moga dibukakan pintu Syurga
~~~~~~~~~~~
Tak terbalas jasamu
Berkorban jiwa raga
Mendidik anak bangsa
Jadi insan berguna
~~~~~~~~~~~
Keikhlasan di hati
Hulur bakti dan budi
Kau penyambung warisan
Ilmu cahaya hati
~~~~~~~~~~~
Ampunkanlah wahai guruku,
Kesilapan anak-anakmu,
Ku serahkan jiwa ragaku,
Agar terdidik nafsu liarku
~~~~~~~~~~~
Dengan izin Allahu Rabbi,
Engkaulah guru yang sejati,
Engkau bersabar mendidik kami,
Moga dirimu diberkati
~~~~~~~~~~~

Afzainizam said...

//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

eeemmmm rasanya ada bagus gakkk... kalau tunda biar lagi ramai orang menyertainya.....

~Nabilah~ said...

laa...ciannya...abis sume kna hntr blik...hehehe

soffea said...

ala cikgu.. tak sempat nak join.. huhu.

MaizaC'Joe said...

Assalamualaikum

Maiza.. selalu jadi silent reader kat sini :) jarang online.. tapi mlm ni rasa nak komen pasal contest yg dah terlepas.. next time, ada peluang InsyaAllah nak join

PS: Selamat hari guru ya!

iKhRam said...

http://bilaorangnogoriceloteh.blogspot.com/2011/05/contest-selamat-hari-guru-cikgu.html

alamak.. baru terbaca hari ni.. huhuhuh

Qamarul said...

yey aku menang.!!!

ohhh 20hb ekk. hahaha

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Nakkan kepastian..entry penyertaan saya terpadam jugak ker? sbb..saya tgk kat sidebar blog tue..nama saya still ada.
Nak kene bagi link balik ker?

Kakzakie said...

Macam nak memanda kertas periksa dah jadinya. Kesian cikgu....

Suhami Ahmad said...

Ada jugak entry hilang kan...komen pun banyak hilang....sakit ati...

shahjiehan said...

yeyeh!! cikgu iman!! saya ade buat 2 entri..boleh masuk x lagi 1..pliss...

(nk menang punya pasal)

sini.. Aku seorang Guru Pelatih.

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget