WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, May 19, 2011

TAK LAMA LAGI KEPUTUSAN CONTEST SELAMAT HARI GURU, CIKGU AKAN DIUMUMKAN





Nama-nama di atas  merupakan senarai 58 peserta CONTEST SELAMAT HARI GURU, CIKGU. Alhamdulillah, rasanya proses pemilihan pemenang telah pun selesai dijalalankan, dan Imanshah hanya tinggu masa sahaja untuk mengumumkannya pada 20 MEI 2011. Imanshah cuba membuat penilaian terbaik atas setiap penyertaan. Di sini Imanshah mengambil kesempatan atas kesudian kalian memeriahkan contest pertama kali yang Imanshah anjurkan ini. Alhamdulillah, walaupun tidak sehangat contest-contest yang lain dari segi bilangan penyertaan (sekadar 58 penyertaan sahaja), namun Imanshah bersyukur kerana ramai kawan yang menyokong penganjuran contest ini. Yang paling penting, Imanshah terharu membaca ucapan-ucapan yang dititipkan buat seluruh warga pendidik. Terima kasih kami pendidik anda ucapkan.Apapun, tunggu ya keputusan nanti. 



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

19 GENTA RASA:

Eyrique Ettiqazz said...

mesti nama Eyrique Ettiqazz di tangga teratas.eh msk pon x ,nak menang plak..

GB punya ok gak..promote ni.hehe

Nida said...

AS-salam..

Good luck buat semua peserta..

::FAIZ FARISH:: said...

good luck

nurkass said...

rasanya ramai lah dik..
problem masa maintenance hari tu kot..komen hilang..

ape pun gud luck pd yang join..

AZRUL AZMI said...

macam susah jer nak menang kan.... hehehhehe... tak menang pon tak per... penyertaan tu penting... kalu tak der penyertaan tak der la pemenang, right? gud luck semua...

~Insan Biasa~ said...

selamat berjaya kawan2!
menang atau tidak ..yang penting ini salah satu aktiviti yang memeriahkan lagi sambutan hari guru tahun ni...

MerLe said...

wah~ ramai la jugak,.. ada can ke tak nak menang ni.. hehe.. pape pun.. gud luck utk semua yg join..

republik n9 said...

ni kalo hadiah die kereta BMW komfem berjuta masuk hahaahhaha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy spray bumper dan grip handle pintu

ramai yg ternanti keputusan tersebut..... ada menang ada yang kalahhh but rasanya itu bukan ukuran

Alang Ridhwan said...

pls ckg, dpt 3rd pun jadi la, bajet burst nih.. haha.. :)

zarazueyin said...

alaaa...
tak sempat nk join
maybe next time kalau ada contest lg ;)

G3-lina said...

saya number 22.. huhu~ pada peserta lain.. gudluck yeA~

Afida Anuar said...

eh eh..kenapa nama saya takde tu shah? kekkeke...

aduhh jelesnya kat depa semua...
rugi pulak rasa tak hantar.. dh karang satu, tapi rasa macam hampeh je..err.

ibuintan said...

mesti berdebar semua peserta tu

maaf Iman.. ibu tak sempat join, dah karang tapi ucapan macam tak kretif je

Kalamhati said...

ambo tok dan nok join..huhu

Azmi said...

disebabkan trauma dengan kontest yg sebelum ni tak dapotlah aku join kontest kau kali ni

Siti Nadzirah Zakariah said...

misi membodek. haha. yg penting penyertaan. bagi meriah dunia blog nih. kongsi sikit, tadi pergi hari guru peringkat negeri johor. sangat seronok dan penat =.='

waN Mohd Salim said...

huhuuhuhu tima kaseh uncle .. perghhh uncle ade fb tak ??

Gen2Merah said...

wah, lambatnya saya tau ada contest untuk guru2 di sini. lain kali saya nak join juga la.. hehe
Salam ukhuwah daripada follower ke 855 (",)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget